Македонија во 2015 стана ПРОТЕКТОРАТ

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха... Поправено! :cautious:

Јака фора. Еве сега ти давам збор дека денот на изборите ќе го преседам со тебе. Цел ден, од 07.00 до 19.00. Ако не гласам за никого, очекувам да напишеш во Драга Кајгана, грешио сам, говна сам јео.

Сериозен сум. Договорено?

... ти давам збор дека денот на изборите ќе го преседам со тебе. Цел ден, од 07.00 до 19.00. Договорено?
Дали си добра женска? Мислам, не мора да си модел или мисица - ама барем да не си акреп некој? :cautious:

Би сакал да го гледам ова. :D

Де бре, не е толку тешко. Само ова станувањето порано може да биде мачно. Јас станувам кај 8, сега ќе треба порано. Не може @Vanlok ниту да замисли колкав инаетчија јас можам да бидам. :icon_lol:

Тројка? (или само за гледање си) ;)
Јас планирам да гласам, ќе мора да ми идете на гости. Ама во тој случај би преминал и преку убедувања, би прифатил тројка. Плус, ќе имаш можност да покажеш патриотизам на дело. :D

А не. Ти си за @Let 3, oн е мераклија по бркајлии и четници. ;)[DOUBLEPOST=1447449790][/DOUBLEPOST]
Јас планирам да гласам, ќе мора да ми идете на гости. Ама во тој случај би преминал и преку убедувања, би прифатил тројка. Плус, ќе имаш можност да покажеш патриотизам на дело. :D
Нишо од бизнисот, ја мислев некоја кршна есдеесовка, а овој двоцевка да ти бил. :facepalm:

Нишо од бизнисот, ја мислев некоја кршна есдеесовка, а овој двоцевка да ти бил. :facepalm:
Што ретерираш сега? И скојевки, и вмровки, и шпреси ќе најдеме. Не мора толку да се ограничуваш. :D

Се додека дотичните немаат Y хромозом (ниту бркови како Ставре)... ТАМУ СУМ! :D

И ја ќе дојдам, ако е за медијација. Треба некој да те замени у тие неколку часа кога ќе делите брашно и 500ки по народ. .!.
Си има систем за тоа, не се прават тие работи ad hoc. Таман работа саати да одземаат. Ама дојди, никој не ти брани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom