Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.712
- Поени од реакции
- 37.081
Јас сакам Заев да цркне, ама за разлика од тебе, јас сум реален и ќе гласам за него.
Хаха... Поправено!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам Заев да цркне, ама за разлика од тебе, јас сум реален и ќе гласам за него.
Хаха... Поправено!![]()
Би сакал да го гледам ова.Еве сега ти давам збор дека денот на изборите ќе го преседам со тебе. Цел ден, од 07.00 до 19.00.
Дали си добра женска? Мислам, не мора да си модел или мисица - ама барем да не си акреп некој?... ти давам збор дека денот на изборите ќе го преседам со тебе. Цел ден, од 07.00 до 19.00. Договорено?
Би сакал да го гледам ова.![]()
Тројка? (или само за гледање си)Би сакал да го гледам ова.![]()
Дали си добра женска? Мислам, не мора да си модел или мисица - ама барем да не си акреп некој?![]()
Да бе, демек покасно стануваш (купуваш време за да гласаш пред да дојдеш).Јас станувам кај 8![]()
Јас планирам да гласам, ќе мора да ми идете на гости. Ама во тој случај би преминал и преку убедувања, би прифатил тројка. Плус, ќе имаш можност да покажеш патриотизам на дело.Тројка? (или само за гледање си)![]()
А не. Ти си за @Let 3, oн е мераклија по бркајлии и четници.
Нишо од бизнисот, ја мислев некоја кршна есдеесовка, а овој двоцевка да ти бил.Јас планирам да гласам, ќе мора да ми идете на гости. Ама во тој случај би преминал и преку убедувања, би прифатил тројка. Плус, ќе имаш можност да покажеш патриотизам на дело.![]()
Што ретерираш сега? И скојевки, и вмровки, и шпреси ќе најдеме. Не мора толку да се ограничуваш.Нишо од бизнисот, ја мислев некоја кршна есдеесовка, а овој двоцевка да ти бил.![]()
Инцидент си е инцидент.Фер.
Иначе со приклонување кон радикалниот Ислам и работи како Форт Дикс, многу јако им се заблагодаривте.
Би сакал да го гледам ова.![]()
Си има систем за тоа, не се прават тие работи ad hoc. Таман работа саати да одземаат. Ама дојди, никој не ти брани.И ја ќе дојдам, ако е за медијација. Треба некој да те замени у тие неколку часа кога ќе делите брашно и 500ки по народ. .!.