General Centar
Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Штом од форумов од форумашите има толку инфо од прва рака како е по другиве места којзнае?Што се деси????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штом од форумов од форумашите има толку инфо од прва рака како е по другиве места којзнае?Што се деси????
Планинци со коли голфови бмв затемнети стакла ... и 8-10 планинари видов како идеа кружеа бараа Македонци највероватно
Па нормално дека е смислено, затоа треба ладна глава во вакви ситуации.Ова мириса на смислено сценарио...
Знаејќи го менталитетот на албанците во првите моменти мислев дека се работи за одмазди но се повеќе личи на организирано сценарио.
Se javi? bas me interesira so ti rekoa v policija ako se javi?
Па нормално дека е смислено, затоа треба ладна глава во вакви ситуации.
Најлошо што може да се направи, е да се потклекне на овие провокации и да им се даде изговор да ги остварат своите замисли.
Снимај со камера,и стави на интернет..Баш да видиме..Рекоа дека веднаш ке пристигнат а мислам дека и се дојдени
Па нормално дека е смислено, затоа треба ладна глава во вакви ситуации.
Најлошо што може да се направи, е да се потклекне на овие провокации и да им се даде изговор да ги остварат своите замисли.
http://www.youtube.com/watch?v=-OFnFSv-4SA&feature=related
Гледајте од 0:50 убаво размислете.
Обавезно гледајте Ве молам!
Да ладна ми е, затоа што знам што очекуваат тие провокатори, и дека ако ги применам нивните методи, ќе им помогнам да го остварат тоа што го зацртале. Толку е тешко да се свати ова?абе до кога со ладна глава..? еј над 30случаи со насилства...и тебе ти е ладна главата?
бранко е крив, знаев јас...Масло на тие што набрзо сакаат да влезат во парламент, ништо ново.