Македонија - Унгарија [ 18.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 80 66,7%
  • нерешено

Гласови: 15 12,5%
  • Унгарија

Гласови: 25 20,8%

• Вкупно гласачи
    120
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе боро фати пет да ти ибам мамата

Навреди кон играчи и кон репрезентација and all имаше од многумина, само од мене не. :D
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 17:20 ---

Нема потреба ни од преувеличување.

Кога ќе победи нечиј тим, во фан клубовите е невидена еуфорија, исто кога и Македонија ќе победи. Знам дека не е на вашето ниво, сето ова за вас е за луѓе со ниска интелигенција, знаеме, у реду е...
Поголемиот дел од тука се радуваат кога Македонија ќе победи и омаловажување нема да биде дозволено.
Крај на муабетот и оф-топикот. Јас си кажав за што следува бан и тоа е тоа.

Како можеше Борко од ваков агол да прими и тоа од крило. Цел меч смирено гледам како губиме, ама после овој гол ми идеше телевизорот да го фрлам низ прозор. КАКО???
Од мртов агол неможам да го гледам се исфрлив од масава, сега треба да одбрани
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 17:24 ---
Државиве околу нас не се ни во оваа фаза, еве ви утеха :)
Фала богу дека ми е утеха, бугарите освен на крос на 100 метра нема дисциплина каде поминале квалификации :D

Најслаба утакмица што ја изиграл кире некогаш за репрезентација

Од седум не мрдна резултатов цименто. А не се нешо јаки циганиве унгарски, али јебеш га није ни дн.

Де бре, мајка му стара.. а ке дадеме гол, одма враќаат.. инаку лазаров на колку гола остана ?

Ајде бе не е до одбраната овде, па не може од 10 метра 100 гола да примиш. На сите шутеви оди на проценка Борко ебате.
Како нивниов како локуми ги лови нашине удари?
Од место го наполнија од сите позиции :facepalm:
Мора да се оправи, не може зицери да брни и некои тешки удсари, а на удариве од далеку да оди на проценка. Цело време на една иста страна оди, мрежата ја скинаа овие :place:

КАКО МОЖЕ ДА ИГРААТ ВАКВА ОДБРАНА? ЦЕЛО ПРВЕСТВО ИГРААТ БАВЧА ОДБРАНА ! САМО СО АВСТРИЈА БОРКО ОДБРАНИ 20 ТОПКИ И ПАК ЕДВАЈ ТЕПАВМЕ СО 1 РАЗЛИКА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom