Македонија - Шпанија [ 22.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прибак мајсторе, што ти е :eek:
Побивање во битен напад, не следење на семафорот и истек на времето со што пропуштивме контра. Не знам што да кажам, а да не те опцујам :facepalm:

Шпанија е светски првак, но не губам надеж.

Пцујте за голови да клавет ракометариве :icon_lol:

Ми се допаѓа што имаме течна игра и создаваме шанси за гол , штета што не ги искористија зицерите .

Кај си Киреееее?
Еб*ти капитенот што се плаши да игра против Шпанија.

Како имаме уште една бе ?
Или се надеваш на победа денеска и за 5то да играме :D
Не е битно кое место сме во групава, играме за пласман. Ќе завршиме 5-ти во групава и со 5-тиот од другата група ќе играме за 9-то место.

Контрава ни е упм, не се држиме в раце.Еден најобичен напад на металург е побрз од контрава во репрезентацијава :facepalm:

Obrvan im vika faul ovie kur gi bolit i spancive gubet topka a nasive da e uste posmesno ne odet na kontra... Monti pajton in real life :D

Со ова натурализирањето никако не ми е јасно која ќе беше поентата на Прибак особено ако играше Мојсовски и Филип. Човекот е (под)просечен и мислам дека ама буквално никаква потреба немаме од тој играч. Особено што ваквиот потег (сега дефинитивно може да се каже после негодуањето и на Лазаров) ја наруши атмосферата во екипата.

Не е битно кое место сме во групава, играме за пласман. Ќе завршиме 5-ти во групава и со 5-тиот од другата група ќе играме за 9-то место.

Нема такви натпревари , има само за 5 место , другите места се според учинок.

Не е така, само за 5то место има меч а другите места се распоредуваат спрема статистики или нз што

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom