Mакедонија "се прости" од ЕУ а најверојатно и од НАТО!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Golema rabota. Abe ajde EU se znaese deka igraat igri uste od pocetok. Sega smao konecno si go pokazaa liceto. Nemozam da se setam na nesto korist sto sme imale od EU. Samo nekakvi uslovi, nekavi kritiki, menjanje ustavi, znaminja, iminja, pravenje geta po balkanot. Cisto sranje. Konecno da se opravime i da si terame nas film, vidovme do sega kaj stignavme so nivni instukcii. Dvolicna institucija bez nikakov avtoritet. Mnogu pati sum go kazal i pak go kazuvam.

Е сеа ја да ве прашам нешто....и шо е толку голема работата за ЕУ ако влеземе во НАТО во март.АБЦ требало и една литургија да ни организира да се изнаплачеме сите.Е шо,да не требаше во ЕУ утре да влеваме,па циганите од југ не спречија:pos2:
Се знае дека во ЕУ не влеваме барем до 2011.
Ма даааааааааај молим те!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=BCRSz23H4Qc[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OO1ful3DWt0[/media]

Ништо бе,онака,па ептен се возбудивте ебаго.:)

Дека е факт дека ние сме политичка колатерална штета на одлучноста на ЕУ да го реши статусот на косово со независност, факт е. Дека е факт за да таа независност на косово резултира со мир и стабилност треба Македонија да влезе во НАТО факт е. Нормално ЕУ го имаат својот плачко Грција кој искористува да истера некои свои фрустрации до некад, по мора да му ги забришат солзите и малку да го залажат, и тука сме ние како колатерална штета, со тоа што нашиот прием кон ЕУ би се пролонгирал, а за на нас да ни се извинат за тоа, порано ќе го либерализираат визниот режим.
Ова е како јас гледам на случувањата од еден друг аспект.
Дали вие се сложувате или не со мене не знам, ама како што можете да видите суштински се поклопува до некаде со ставот на АВС со таа разлика што АВС ја утнал професијата и тербало да биде драматург, бидејќи е дефинитивно шампионот на форумов за хиперболизирање и драматизирање на работите.

Па работава не ми изгледа баш комична,или само така ми се присторува во моментов?А за либерализацијата,требаше одамна да ја направат оти Шпреса ја пратиле за амбасадорка во Холандија па ќе нема кој да преговара.:)

Па работава не ми изгледа баш комична,или само така ми се присторува во моментов?А за либерализацијата,требаше одамна да ја направат оти Шпреса ја пратиле за амбасадорка во Холандија па ќе нема кој да преговара.:)
Here we go again...
АБЦ дај бе олади малку.:smir:

Дали е време за компромиси или храбри одлуки? Ќе успее ли Македонија да ги направи вистинските чекори во периодот што следи? Можни ли се компромиси за прашања од национален интерес?

Македонија во триаголникот меѓу НАТО, Косово и името.

Да покажеме дека Македонците се едногласни за своето идентификување во целиот свет, како и во НАТО и ЕУ.

Единствено име на земјата: Република Македонија.

Единствено име на народот: македонски народ.

Исто така едногласно да рецеме „Не“ на кое било друго идентификување на државата и македонскиот народ.

Here we go again...
АБЦ дај бе олади малку.:smir:

ne biva bace...
probuvase i ja...
taa e...:toe:

E ај ќе ве остам рајат да си мрчите за успесите како "ударници" од `47 да го ебам.:)Па можеби некого ќе го извадат на новата банкнота од 50 денари со лопатата во рака оти ја пробил нормата.:)

E ај ќе ве остам рајат да си мрчите за успесите како "ударници" од `47 да го ебам.:)Па можеби некого ќе го извадат на новата банкнота од 50 денари со лопатата во рака оти ја пробил нормата.:)
hehehehe :pos2:
Ne se ljuti be da ja ebam...
Po kavadarecki si lafime tuka...:toe:
Kaa ne biva...ne biva...taa e..so da se prave>>>?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom