Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.115
- Поени од реакции
- 62.355
Не знам, не верувам. Освен ФИФА која дава пари за многу работи, останатите се лапачки федерации.Мислев од ФИБА дали добива нешто??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, не верувам. Освен ФИФА која дава пари за многу работи, останатите се лапачки федерации.Мислев од ФИБА дали добива нешто??
Зашто сите тие спонзори, ТВ права, членства на локални федерации сите тие пари само ФИБА ли си ги лапа?Не знам, не верувам. Освен ФИФА која дава пари за многу работи, останатите се лапачки федерации.
Не сум запознат искрено, знам само примери ФИФА кога дава пари на федерации за разни работи (и тоа е за да купат некој глас за избори ама нема врска)Зашто сите тие спонзори, ТВ права, членства на локални федерации сите тие пари само ФИБА ли си ги лапа?
ОБАВЕЗНО!Дечки, дали сте утре за заедничко гледање на плоштад?
Ајде!!!Дечки, дали сте утре за заедничко гледање на плоштад?
Е кој пак знае такво нешо не се глупирајте со такви прашањаМислев ако знаеш колку ке земе, некој податок!! И ако незнаеш не ме цитирај без врска не ми треба такво мислење!!

Па јасно ќе ги пцуеме кога се влечкат како црева и како аматери играат а не фудбал за репрезентација (на фудбалерите мислам) така кога играат и за пцуење се. Моралот им е исто НУЛА како и залагањето.
Кошаркариве гинат на терен, душа и срце оставаат и се борат како лавови до последна секунда, епа нека губат пак ќе бидат херои затоа што е тоа менталитет на победник и на ЛАВ во душа, нема откажување до крај.
Нека се пренесе истиот борбен дух и кај другите репрезентации и ќе има многу посветли моменти за македонскиот спорт.
Мали ај оди купи цигари на таткоти!!Е кој пак знае такво нешо не се глупирајте со такви прашања![]()

IZADJITE NA TERASU POZDRAVITE SRPSKU RASU, IZADJITE NA BALKONЕ POZDRAVITE SAMPIONE!!!! CРБИЈА!!!