Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Браво браво добро изиграа! Чиста случајност беше ова што на крај изгубивме.... али малку да видиме и ние како е на крај да губиш! :D

Сега со Литванија да се даде се од себе и со ваква игра со мали поправки полу-финале не ни бега..... добро е..... ;)

Вие сте нашите херои !! - Доволна реченица за нашите кошаркари. Вакви играчи кои оставаат срце на терен и се борат до последна стотинка да имаме и во фудбал ќе биде одлично. Подобро ќе беше да изгубиме 30 разлика, барем да знаеме дека се прејаки за нас ама вака срце ме боли и тоа на крај... Башка 2.5 да им вратиш, па цела секунда гратис добија. Но како што пиша една членка тука на фејсбук мора и тука Они имаа среќа ние Соколов...

Тоа што им влезе на Русите влегува од 100 топки еднаш. Имаа среќа, тоа е.
Јас сум оптимист против Литванија. се разбира ако судиите ептен не не унаказат.
2 пати погаѓаат таков шут на ова првенство. Така победија и против Словенија.

Голема среќа имаа Русите... тоа е тоа. Нема врска, изигравме добро и со срце, е сега Соколов малку зезаше, и можеби ни се падна малку потежок противник бидејќи игра на домашен терен, али мислам дека има време да се одморат малку дечкиве и дека ќе повторно ќе изиграат добра игра :) Запомнете да не беше вратено времето, и да не беше педерскиот судија ќе ги победевме, така да нема потреба за нервоза.

Напред Македонија!

Таман да бидне оргазам ... un-fuckin-believable -.-

In Soviet Russia basketball plays you.

НЕ нен НЕНЕНЕНЕ НЕНЕНЕ ОВА НЕ СЕ ДЕСИ ЈА САМО КРКАМ МНОГУ ЛСД МОРАМ ДА ПРЕКИНАМ НЕНЕНЕН НЕННЕНЕ НЕЕЕЕЕ

:place:ми се плаче :( поарно 30 разлика отколку вака да изгубиме и подобро ќе беше со Србија да се паднеме а Литванија пред домашна публика лом прават ..

‎1/4 финале
Македонија - Литванија
Можеби и подобро што загубивме :) како и да е драматичен натпревар кој сите не остави без здив
ПС

имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул !

Сепак честитки за нашите ЛАВОВИ продолжуваме понатаму можеме Литванја да ја поразиме денес докажавме дека поседуваме огромен квалитет да се носиме со една од најголемите репрезентации во Европа ако изиграме вака храбро мислам дека имаме големи шанси за полуфинале и дуел со најдобрите во Европа Шпанија ;)

Русите требаше со наведнати глави да си заминат одма од паркетот, а не да слават ваква "победа"...изгубивме несреќно, никој не беше крив, и ZOTE размисли друг пат пред да кажеш нешто, Чековски не не продаде, едноставно неможеше ништо да направи. Како и да е, остануваат наши ХЕРОИ !!!

кај ни е среќата бе :unsure: ОДИМЕ НАПРЕД НЕМА ПРЕДАВАЊЕ!!Се држевме одично со непобедливата екипа на првенството!!НЕКА СЕ ПАЗИ ДОМАЌИНОТ!!

Ae,што не сјебаа со аутот судииве не сјебаа,сеа и литванците ќе не сјебат едно 30+,и со кој би требало да играме за 5-6 место?
Со Словенија најверојатно,бар ја така мислам

Не ми е јасен ваков пораз. Ве молам кажете ми дека им ја дадоа за хокеарите, не за тоа шо се подобри од нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom