Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Кој знае, можеби и од една страна поарно што не тепаа.. Како и да ја вртиме и Србија е голема кошаркарска сила, така да, сигурно и со нив немаше да поминиме лесно.. Единствено ме плаше тоа што публиката ќе биде ептен на страна на Литванија, но не се предаваме!

Аууу како ме нервираат вакви кој цело време хејтаат ... ова она илиевски ќе губиме овака онака .............. АЈДЕ СИТЕ НИЗ БАЛКОН РИПАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!

Има да ја уништиме Литванија ..................... само небото ни е граница !!!!!!!!!!!!

Цркнете ХЕЈТЕРИ !!!!!!!!!!!!!

VirginaFlag.jpg
VirginaFlag.jpg
VirginaFlag.jpg
VirginaFlag.jpg
VirginaFlag.jpg
VirginaFlag.jpg

МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА

Може требаше уше цела четвртина да им дадат на Русите? ! Напред Македонија!!!!

Срамота за судиите што го направиа оваа 1 секунда и дадоа еј ! и таа 1 секунда ги спаси !

Иначе одлична игра покажаа денес ! мислам дека ке можеме да се справеме и со Литванците !!!;)

МАКЕДОНИЈА!:love:

Браво за нашите, овие Русите пак со Литванија ќе играле... овие се тие непоразените?
Србите можат само да се радуваат.

Македонија!!!

каква високостеблеста репрезентација имаме значи све се дрво до дрво. Сите се спори - поспори се од комодоре 64. на форумов имаме толку јаки неотркиени таленти просто да се зачудиш. но затоа

не за друго дека се дрва сите.

Ако имаш нешто факти повели демантирај ако не, не мрси муда. Што мислиш кој не чинеше денеска поразот?

Да му се исуши раката на тој Русинот ААААААААААААААААААА !!!

Требаше на 1.7 да го остават времето, а не на 2.5 У УСТА ДА ГИ ЕБАМ !!

Тоа што им влезе на Русите влегува од 100 топки еднаш. Имаа среќа, тоа е.
Јас сум оптимист против Литванија. се разбира ако судиите ептен не не унаказат.

Може требаше уше цела четвртина да им дадат на Русите? ! Напред Македонија!!!!

Абе ајде колку лични им прогледаа на почетокот тоа е страшно.Да не зборам што неодамна имаше обиди за поткуп на судииве.Ништо чудно и сега да лапнале некое милионче.Нашите супер си играа ама овие говедава судиски ги сјебаа работите....

Ова највеќе болииииииииии:mad::mad:Да те сјебат у последна секунда со тројка,али тоа е големината на“големите репрезентации“ што знаат да погодуваат во вакви моменти,а неискуството на неискусните репрезентации да промашуваат.Имавме меч топка во послените 30 секунда и тотално неорганизиран и безврска одигран напад.Да им ебам тоа педерска среќа на Русија така и Словенија ја победија.Многу грешки на нашите кошаркари,премногу дури.Да беа помалку грешките сигурно ќе ги добиевме,но што е тука е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom