D_T
Чорбаџи Димко
- Член од
- 8 март 2009
- Мислења
- 2.119
- Поени од реакции
- 1.571
Сигурен сум...Мислиш
?
Сигурен сум...Мислиш
?
Абе Илиевски и Соколов не знаат ништо да изиграат,вака ако играме со 2 играчи ништо.
Соколов е на терен колку да се каже дека сме со петорица.
100% Докузовски иде на пораз. Ако изгубиме имаме големи шанси за 5-место ако победиме минимални!!
Можам гордо да изјавам дека сум бољи од Соколов.
Побавен двочекор од овој што го прави Дарко Соколов немам видено. Шек би бил побрз од ова.
Овој Илиевски е ДРВО.
каква високостеблеста репрезентација имаме значи све се дрво до дрво. Сите се спори - поспори се од комодоре 64. на форумов имаме толку јаки неотркиени таленти просто да се зачудиш. но затоаСамарџиски дрво е
не за друго дека се дрва сите.пет победи по ред.Паднаа Грција,Хрватска, Босна,Финска,Грузија и Словенија
е џену не заебавај сеа и ти. 6 победи имаме во серија - па ова нели докажува нешто? сепак и ова е големо постигнување са нас. и плус русиве се јаки сите го знаеме тоа - види го резултатот како се држиме и ние.Аллександар, не е до тоа дали ние знаеме или не знаеме, не добиваме ние пари како нив за да играме. Соколов и остали што се 24/7 спомнувани по темиве треба да ја оправдаат довербата која им е дадена како прво со тоа што се избрани за да патуваат за Литванија а второ во 1/8 финален меч.
Никаде не го порекнав тоа со победите и дека сме играле слабо, ама и во најсилните тимови има слаби алки кои некогаш можат да чинат многуе џену не заебавај сеа и ти. 6 победи имаме во серија - па ова нели докажува нешто? сепак и ова е големо постигнување са нас. и плус русиве се јаки сите го знаеме тоа - види го резултатот како се држиме и ние.