Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде хејтери хејтајте сега ....... не победија на среќа !!!!!!!!!!!!!

Идеме натака ги газиме србите ................ полуфинале е наше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VirginaFlag.jpg

МАКЕДОНИЈААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ајде ајде само храбро само малце подобра реализација и наши се Литванците

“без“ Илиевски повеќе и не можевме - иако малку фалеше ! изгубивме од репрезентација за респект,ништо страшно,сега треба да се гледа само напред !

Имаа среќа во гзот русине. Иначе сега треба да се насочат кон дуелот со Литванија и да се даде максимум.

МА-КЕ-ДОНИЈА !

Имаа многу среќа да му дадеш сеа уште десет пати да ја шутне преку Чековски така нема обруч да погоди камоли кош , ајде идеме понатаму што е тоа е.

Одлична игра, а од пишаното не се бега. Чиста среќа беше ова, прво со секундите што им ги вратија, па со тројката.
Ама ај, Литванија е следна.

На лош начин не победија,ама Литванците сеа нема кај да бегаат,сепак полош противник добија...напред Македонијааааааааааааааааааааааааааа

Толку од македонија. Многу посакувам победа во 1/4 финале но реално шансите ни се сведени на многу низок процент. Ги гледав литванците и добри се. Ќе биде тешко. Но да навиваме. Малку фалеше да падне русија. И нема многу разлика со кој ќе играме во 1/4 финале. Србија или Литванија не се многу разлика. Можеби и србите се поквалитетни но литванците имаат огромна предност со домашниот терен.

Аууу, страшна работа ?
Мислите ли дека ќе ги победаме на Литванија ?
Мене Србија по слаби ми изгледаа.

Браво за нашите, стварно супер играа немавме среќа а и мислам дека требаше 1,6 до крај а на нив и дадоа 2,5 не е можно.

Пу да ти ебам судиите скапани, од кај видовте 2 ипол секунди не ми е јасно.
Сепак одлично, пола од тука нели се плашеа од дебакл. Покажаа дека можат да се носат со сите! БРАВО!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom