Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
На Самарџиски почнаа да му се тресат рацете. Страшна банана доби од Мозгов :)

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАКЕДОНИЈА ТЕПАМММЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ........................

VirginaFlag.jpg

Ајде не се жалите кој фонд го има Русија за играчи и младински школи а кој ние? Се носиме со велесила од 142 милиони луѓе а некои мрчат.

Нема мрчење супер се држиме, и да изгубиме се борат и даваат максимум!

Напред наши!

На Самарџиски би го тренирал, само фаќање на топка, ништо друго.

Русите ротираат 11 играчи, ние едвај 8. Играме со Самарџиски кој не е здрав потполно и пак се држиме со една Русија. Браво момци секоја чест :cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
АЈДЕ СЕГА СТАВАЈТЕ ГО ГНАСАТА ИЛИЕВСКИ ВО СРЦИЊА !!! СЕ ДА МУ Е*АМ НЕГОВО УШТЕ ОД СТАРТ КАЖУВАВ ДЕКА Е ДРВО А СИТЕ МИ СЕ СМЕЕА ЕТЕ ВИ ГО СЕГА ИЛИЕВСКИ

АЈДЕ СЕГА СТАВАЈТЕ ГО ГНАСАТА ИЛИЕВСКИ ВО СРЦИЊА !!! СЕ ДА МУ Е*АМ НЕГОВО УШТЕ ОД СТАРТ КАЖУВАВ ДЕКА Е ДРВО А СИТЕ МИ СЕ СМЕЕА ЕТЕ ВИ ГО СЕГА ИЛИЕВСКИ
преваспитај се..Русија ало..Поим у кошарка за мала земја како нас.

Steta, super igravme ama u poslednava cetvrtina Rusija ne nadigra, ali aj, sto e tuka e...

Марин или игра тактички или утна работа. Ги остави Перо и Бо на клупа, а за тоа време направија разлика Русиве. Или ги чува за Литванија или мисли дека се семоќни.

Браво Војдане :D
Владо во вистински момент. Е сега влегуваме во возбудлива завршница. :vozbud:

преваспитај се..Русија ало..Поим у кошарка за мала земја како нас.
Немора да се преиспитувам не се ништо посебно ни Русија , нешто посебно се Шпанија додека другите ако Илиевски не ја тапка топката 20 секунди и ако играме без него и Самарџиски можеме да ги тепаме , ако некој приметил кога Илиевски не е во игра нападите ни одат 100000 пати подобро и баскетот нонстоп е во движење и имаме подобар напад кога тој е во игра 20 секунди си игра со баскетот 5 секунди правеме напад . Самарџиски нема потреба да го коментирам 10 пати направи чекори игра на позиција како плејмејкер наместо да стои под кош .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom