Maкедонија - Португалија, U-21

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе може да збориме што сакаме, ама овие што ги набројавте горе заслужуваат да играат за репрезентација. Него зошто е Бериша земен не ми е јасно? За таа позиција ќе го спомнем Мирослав Јовановски од Тетекс, најмладиот играч на Тетекс а еден од најдобрите. Ги помина сите младински категории на Македонија, после тоа имаше повреда на коленото и така заврши. Незнам зошто пак не го викаат за репрезентација...

Тука нетреба пола репрезентација да биде повикана ама ајде... кој платил тој ќе игра :smir:

Те молам, биди реален и признај дека не заслужуваат да играт за репрезентацијата Ибраими, Муарем, Алију, Фазли(денеска не беше не знам зошто)? Па првите тројца што ги спомнав беа меѓу најдобрите во овие квалификции ок Бетим Алију ја посра работата со црвениот денеска но беше меѓу најдобрите до тој момент. Значи заедно со овие тројца одлични беа и Димитровски, Наумовски голманот и тој 6-ката не му го знам името.
ај сега ти биди реален можеби биле меѓу подобрите тие што ги наброја значи од тие што игарле денес а кај се децата што играат подобро од нив што никогаш или само по еднаш се викнати за некоја пријателска
прашањето е дали тие твоите се подобри од тие што не се викнати и да знаеш овие ќе играаат додека не победи хари на изборите за да добие подршак од вас на чело со потпрецедателот да лобира за да има лице да го гласаат хари демек како никогаш до сега игараат од 25 % за процентот не се сложавам ама тоа е до следниот попис:baeh:

Само серете без врска,сеа Ибраими и Муарем најбоље играчи се у репрезентацијава и лепотанов сере за рамковен договор или незнам што,Самир Фазли е најголемиот талент моментално во Македонија и не играше со Англија и денес ради повреда.А Бетим Алију изигра перфектно со Англија и у Прилеп и у Ковентри така да неможе да кажете дека не заслужува да игра за репрезентација,а Седат Бериша исто така ги помина сите младински категории за информација на Војводава...и онака солидно игра дечкото,мада и немаше мн време да се покаже денес. Иначе за преку врски играње,мислам дека 14кана не заслужува да им носи вода,а не па да го облече нацоналниот дрес...:tapp:

Добри се тие Бериша и Тачи и Неџат, додека играат со срце и даваат пари нека играат.

Само серете без врска,сеа Ибраими и Муарем најбоље играчи се у репрезентацијава и лепотанов сере за рамковен договор или незнам што,Самир Фазли е најголемиот талент моментално во Македонија и не играше со Англија и денес ради повреда.А Бетим Алију изигра перфектно со Англија и у Прилеп и у Ковентри така да неможе да кажете дека не заслужува да игра за репрезентација,а Седат Бериша исто така ги помина сите младински категории за информација на Војводава...и онака солидно игра дечкото,мада и немаше мн време да се покаже денес. Иначе за преку врски играње,мислам дека 14кана не заслужува да им носи вода,а не па да го облече нацоналниот дрес...:tapp:

Ја немам ништо против Бериша, ни па незнам кој. Ама такви играчи како него можеш со лопата да ги ринеш у земјава. Ама добро кажаа, кој платил ќе си игра...

dobro be i vo fudbal ima tolku nacizam pa jas se cudam zasto ovoj zasto Albanec si igra
toj ne zaslzuva onoj da a edno znam deka barem zaseka Ibrahimi i Muharem pa i B.Alija se najdobrite vo tekot na ovie kvalifikacii a za Berisi sporet mene momentalno e eden od najdobrite mladini igraci vo Makedonia deckoto e perfekten kako igra za Sloga nemam zborovi ako bide povikan vo tek na vremete ke se navikne i ke prikaze solidni da ne kazam maestralni igri i za nacionalniot dres

dobro be i vo fudbal ima tolku nacizam pa jas se cudam zasto ovoj zasto Albanec si igra
toj ne zaslzuva onoj da a edno znam deka barem zaseka Ibrahimi i Muharem pa i B.Alija se najdobrite vo tekot na ovie kvalifikacii a za Berisi sporet mene momentalno e eden od najdobrite mladini igraci vo Makedonia deckoto e perfekten kako igra za Sloga nemam zborovi ako bide povikan vo tek na vremete ke se navikne i ke prikaze solidni da ne kazam maestralni igri i za nacionalniot dres

Мене па чудно ми е нешто.. зошто уствари не ги земаат сите ваши "таленти" и нашава млада репрезентација не ја напраат како машката ватерполо репрезентација :toe::toe:

Па за тие ваши "таленти" знаеш ли какви други ТАЛЕНТИ има во другите клубови ама не играат,бидејки причината е едноставна,откриј ја сам. :)

Дренажа и Прилеп ги кажувате во иста реченица? Вие скроз сте отишле со паметот...

Коњи нејќат да пасат на тој стадион, резил сме цел свет не гледа.

Ili nie,ili ti....Ili mozebi ne znaesh sto se podrazbira pod zborot "drenaza"?

Стадионот можеби тревата тоа се убаво добра дренажа,ама изгледот му е :tapp::tapp::tapp: Толку неможат да го средат малку од малку бе :toe::toe:

Se osven trevata e prikazna za sebe:(...Ko vo kameno doba da sme..Dodusha ednata tribina e sredena,od kaj sto se kamerite,ali od drugata strana zivi bruki, "Sebap" so reprezentacijava trevata ja iskosija inace na tribina pola metro trevista imashe...:(..Pa UEFA dade pari za sreduvanje,ama na koj zivotni im dava ne mi e jasno....

dobar rezultat so portugalija , mozese i podobro da bidi, ali tolku ni se moznostite t.e tolku i razbirat od fudbal

ovie ako ni se nadezi ,nae*avme zdravo

Ili nie,ili ti....Ili mozebi ne znaesh sto se podrazbira pod zborot "drenaza"?

Se osven trevata e prikazna za sebe:(...Ko vo kameno doba da sme..Dodusha ednata tribina e sredena,od kaj sto se kamerite,ali od drugata strana zivi bruki, "Sebap" so reprezentacijava trevata ja iskosija inace na tribina pola metro trevista imashe...:(..Pa UEFA dade pari za sreduvanje,ama na koj zivotni im dava ne mi e jasno....

Toа и ми беше целта да го укажам. Па се игра мегународен натпревар да го ебам.. треви толкави..зидовите потечено таму се познава рѓа,камените се познаваат.има малтер бе нека замачкаат малку..колко да е убаво за очи,а не вака овие шо ке мислат КАЈ ИГРАМЕ БЕ НИЕ?

Спореди стадионот во Струмица(не дека сум од Струмица) ама за овој на Победа,нашиот е Ноу Камп. Средено е се,треви,камења и слични ствари се е средено,барем се има нешто уложено од тие пари од Уефа шо се добиени за да биде по европски стандарди.

абе секако нема ништо од овие фудбалерите , ако можите соберите некој денар да купите семе за компир секако теренот е погоден за тоа , белки ке извадите некој денар од компирот

:toe::toe::smir:

Добри се тие Бериша и Тачи и Неџат, додека играат со срце и даваат пари нека играат.

А бе не ми се правете паметни бе, бидете мажи и признајте дека тие тројца што играа вчера заслужуваат да играт таму кај што се, па уште серете дека платиле, како ќе платат бе, Муарем ли ќе плати па дечкото едвај до вчера копачки купуваше, Алију исто, Ибраими има пари само, но кај сите тројца ви паѓа во вода муабетот, пошто сите тројца веќе играат за некој добар тим, Работнички, Купс(Финска) и Олимпија(Словенија) или можеби и таму плаќаат за да играат?? А за Бериша се согласувам вчера кога влезе слаб беше, прв натпревар беше за него за У-21 можеби имаше и трема не знам, ама и овој нема со што да плаќа за да игра такашто заборавете на овие глупости.

Не ги мешај цело време тие тројца, за нив никој ништо не рече. За Бериша е муабетот, и за таквите како него. Ќе кажем уште еднаш, такви “таленти“ како нив можеш со лопата да ги ринеш...

Не ги мешај цело време тие тројца, за нив никој ништо не рече. За Бериша е муабетот, и за таквите како него. Ќе кажем уште еднаш, такви “таленти“ како нив можеш со лопата да ги ринеш...

Ти и едно 2-3 не рекоа ништо али има и такви што не се согласуваат со тебе. За Бериша и јас реков не изигра добро вчера, али и за него не можеш да кажеш дека плаќа за да игра, кога нема со што да го плати тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom