Македонија-Норвешка 25.01. (18:15ч) Група 1

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Во која минута ќе го исклучиме телевизорот/стримот?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Ај ние што сме тотално различни од дуелот со Хрватска, ама Норвежаниве се како од Марс паднати, како друга репрезентација да игра.

Апсолутно се ни оди во напад, Митков од крило, 2 гола на Филипче со удари со кои незнаеш дали оди или се тркала топката, ти се чини треба цела вечност дур стигне в гол. Само да не дозволиме брзо да ни се вратат во второво полувреме и наша е оваа.

Не се радувајте пред време, така беше и против Полска на полувреме.
Но реално, радува играта, Борко конечно една колку толку солидна партија.
Лазаров на ниво, браво Capitano :)
Штета за Фитило што го осакатија, маестрално почна детево.
И мора подобрување во одбраната, барем малку, Митков не е за во одбрана, многу пропусти од него имаше.
Пешевски подобро делува од Столе, отвара простор за бековите, им изнуди исклучувања, се бори буцкото. :)
Ајде среќно во вториот дел, мора да се искористи оваа истрошеност на Норвешките играчи.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Bravo,super igra.Borko go otkaza Jondal,dva zicera mu skina i ednas na tribini ja prati topkata.:cuc:

Lele Aco kolku e glup,pa dali mozese poglupo isklucuvanje da dobie?!:uzi:

Erevik oficijalno dve odbrani ima,dvete na Manaskov.:anco:A i toa zicerot pred penalot sto mu go odbrani cc.Bas koga go izigrav + .

Zuti kakvo golciste dade!:shok2:

Žareta majstor za blokovi e,opasen igrac moze da bide dokolku zamine od Metalurg.Mu treba nov predizvik.Iako realno ke odi vo Vardar,zamena za Toskara.:icon_lol:

Стално го фаќав Лазаров минус голови, ама денеска и јас ја претерав изгледа. Ајде барем нека тепаат (y) ама чисто сумњам. :pos:

2w7yHPV.png

Си реков ќе најдам муабети местена е :р

Да ти ебам адсл бе во кој век.живееме бе се да ви ебам па дали сте нормални на 0.5 mbit да ја намалувате брзина бе семњнката мувлосана да ви ебам како да гледам ракомет бе рекетари крв ви ебам

Sent from my ST21i using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom