Wolf Pack
ThE ChieF
- Член од
- 24 јули 2005
- Мислења
- 783
- Поени од реакции
- 5
Сердаре бре друже најдраги форумџиски, реков јас на еден од погорните постови дека нашта "постара" генерација тешко да си признае инатот ти пак таа па таа. Убаво ти кажа другарот concrete, не си доволно информиран и готово. Предлагаш решение за 50 години? hehe, предложено е тоа пред ти да беше роден бе Сердаре, нели сите овде се согласивме дека Македонија е поназадна од Европксата Унија и Америкас, штосот е тие да го развијат соларниот систем за едно 50 години а самиот знаеш кај нас тоа ќе дојде за дупло време. Пет страни ли треба да ти се објаснува како на ефтин начин може да се греат луѓето во Македонија за наредните 50-100 години? Не е убаво на возрасен човек како тебе да ѓи гледа другите амбициозни мислења како глупи и тупи:icon_rollSerdarot напиша:мене, на тој шо „пропагира„ сончева енергија мислењето ми е назадно, ама тек за 50 години (по твоја претпоставка) ќе можеме да развиеме енергетски систем базиран на сончева енергија...
не ти прај „бзззззт„ „куршлус„ мозокот?
ако сум назаден, како тогаш предлагам решенија кои тек за 50 години ќе бидат остварливи?
Нормално, твое право али не се нервирај оти си грешка, учи се, ќе те згазит младината

Пред 50тина години се изградија нуклеарките во Франција, Германија, Америка...Ние уште не знаеме што е тоа:icon_roll За 50 години може да се развие соларијата, а каде ние ќе сме? Тоа ќе кошта бе брат, кај нас прогнозата за тоа ја стави за повеќе од 50 години