Македонија ја нападна Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Христијанска солидарност - додека Бугарија и Грција се борат со двете најмногу малоумни исламски земји во светот (Иран и Турција) вие не нападне. Горе Италија седи и си меша во носот и од досада гледам се борат со Словенија од досада

Вие пак дури напаѓаат Бугарија. Во оваа игра нема муслиманска држава, која да е нападна друга муслиманска. Само тоа ќе ви кажам.

Гледам од шо се борете нема ниеден Турчин у Бугарија :pos2:

Но, на крајот ќе има награда - Турците ќе ви ги потчукнуваат по грбот и ќе ви кажат вие сте вистински македонци. Дури Пакистанци ќе ви кажат и ние сме Македонци и браќа

--- надополнето ---

Патем оние со украдените кебапчета се Турци.

Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф... :pos:
Инаку криво ми е што ја изгубивме војната, за малку не победуваа. Цело време водевме и на крај губевме глупо. :(

Ja колку што гледам уште се ратува. Ја скинав 2 бугара, немам здравје.

--- надополнето ---

Моментално е обратна ситуација, еБугарија ја напаѓа еМакедонија.

Аааа, контра напад. И тоа има. Само Струмица да не ни ја земат. :tv:

Јас потепав едно 10 татарчиња денес а сум 15 левел и сега пак имам 100 хелт, од ранг се излечив плус болници нешто. :)

Ja колку што гледам уште се ратува. Ја скинав 2 бугара, немам здравје.

Ех да, и јас сум без здравје. Кога се работи за Македонија лесно оди здравјето... ептен брзо се арчи! Ама ние немаме гајле, навикнати сме и со малку. :pos:

Ех да, и јас сум без здравје. Кога се работи за Македонија лесно оди здравјето... ептен брзо се арчи! Ама ние немаме гајле, навикнати сме и со малку. :pos:

Да вие сте навикнати, ама газдите на фирмите губат така ..
Но, на крајот ќе има награда - Турците ќе ви ги потчукнуваат по грбот и ќе ви кажат вие сте вистински македонци. Дури Пакистанци ќе ви кажат и ние сме Македонци и браќа

--- надополнето ---

Патем оние со украдените кебапчета се Турци.

И со Србија сме, ете ти христијанска држава.

А ти си идиот што мешаш рл со играва, макар и во рл Турците се подобри од вас.

Од кога ја нападнавме Бугарија, на еРепаблик дојдоа нови 11 000 членови. :vozbud:

Да вие сте навикнати, ама газдите на фирмите губат така ..

Гајле ми е за газдите, се наполнија пари од војнава. Знаеш колку леб, колку пари и колку злато ми отидоа на војнава?! А замисли, знаеле дека ќе изгубиме. Само јас му работев со полна сила, он плата ми даваше колку на сите, е сега кога намалив за еден ден мене упола ми скратил. Сега нека си игра со тие што му работат со мал велнес. :)Јас ќе барам друга работа, барем таму можам да си пребирам :pos:

:pos: :pos: :pos:

Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф... :pos:
Инаку криво ми е што ја изгубивме војната, за малку не победуваа. Цело време водевме и на крај губевме глупо. :(

Aко пратат такви го имаме Брага. Со јоРГутот ко ќе им појде има сите да ги потепа :)

Леле вие колку сте смрди ебахте мајката на Бугарија.

Две национални катастрофи поради вас и сега во играта не нападне.

Но, ние сме глупави и упорни. Доаѓаме со контра напад. :helou:

:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom