Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи првиот носи 4, втоирот 3, третиот 2 поени во втората група? Значи нема везе што изгубивме од Црна Гора ако останеме 1-ви? :D

Aбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!

Добро е добро, без срцев удар! Не беше ова предобра игра, но зар е битно? Битен е позитивниот скор, битни се поените, битно е играњето во следната фаза.
Момци ми ги правите овие денови прекрасни! Љубим вас :D

Аман бе луѓе толку ли не следите спорт. Па со години системот во кошарка и ракомет е ваков. Живци изгубив за да објаснам како иде пренесувањето на бодови. И пак никој неможе да свати. Јајцава ќе си ги изедам...

Aбе колку пати ќе ви се каже дека без разлика ДАЛИ СМЕ ПРВИ ВО ГРУПА ИЛИ ТРЕТИ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА АКО ДЕНЕС ПОБЕДАТ ГРЦИТЕ И ХРВАТИТЕ.. И ДОСТА СО ГЛУПИ ПРАШАЊА !!

Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ајде со среќа во 1/8 финале. Неколку страни поназад кажав кој сакам утре да ги видам прва постава :) . Нема никаква потреба од играње на Гечевски. Подобро нека заздрави отколку недај Боже да ја обнови повредата.

Koментар од хрватски блог.

malo cigance gine za fyrm kao da se od malena brckalo po vardar
dunno.gif

Може цела Хрватска да му го лапа во овие моменти. .i.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
А да си извадевме ние Клуб Картички за во Апотека немаше да биде лошо :D Ќе почнам да зиам Диазепам на метро мајке ми

А да си извадевме ние Клуб Картички за во Апотека немаше да биде лошо :D Ќе почнам да зиам Диазепам на метро мајке ми

Се мислам дали да и ги здиплам на баба ми рецептите за нешто посилно, почна да не делува веќе лексилиумот :pos:

Леле еј, среќа што не ве читам додека трае утакмицава, екстра нервози ќе ми правите. Дај оладете малце, јасно беше дека овој натпревар нема да биде така лесен како што очекувавме. Искрено како што течеше утакмицава очекував да се играат продолженија.
Премногу истрошени се нашиве, сепак со крајни напори целта ја остварија. Сега битно е да изиграат и другите у групава за нас и слободно да си идеме у наредна фаза со 4 бода.

Честитки за нашите ХЕРОИ!

ние поминуваме со 4 бодови , пример хрватска и грузија поминуваат со по 0 бодови.
прашањево е следноЧ
и да ги изгубиме 3 те натпревари во наредната група ќе имаме 4+3поени(овие 3 по 1 од пораз дали се зема ) и ќе имаме 7 поени
хрватска 0 ќе пренеси и да ги добие трите утакмици ќе има 6 бодови? исто и грузија !
значи дали веќе сме во четврт финале или па во новата група нема да има 1 бод за пораз?

Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам :D
Арно ти вели. Во секоја тема за МК репрезентација за кошарка има најмалку 10 постови во кои е објаснето то. Земете прочитајте малку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom