Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Утнав во претходниот пост, за мирна глава ни треба победа на Хрватска над Босна и победа на грција над Црна Гора. Сосема остварливо би рекол...
Црна Гора е најслаба во групава, а педериве денес ќе изиграат многу повнимателно. Проблем би бил дуелот мешу Хрватска и Босна. Незнам зошто али не им верувам многу на Хрвативе. Сепак едно 80% е сигурно дека ќе победат и двете. Ма готово е бе, носиме 4 бода понатаму:D

Грешиш мајсторе ,овде,голема грешка за детево:)
Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.

Многу јака омраза осетив прени финциве еј(што е најчудно не ни се ни соседи),мамата не измачија ама ја свртевме на крај во последна 1/4. Лестер е проклет ЦАР нека одмараат сега Гечевски,Бо и Антиќ ни требаат свежи за 1/8.

Во право си експерту и јас мислам така.
Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???

Брааааааааавооооооооооооооо најакииииииииииииииисмееееееееееееееее Бо легендо споменик треба да ти изградат... ??

Антиќ мора да игра подобро и поангажирано во одбрана на линијата за 3ки. И нека не ја сили премногу самиот.

Самарџиски мора да се научи да го контролира своето тело :) многу е несмасен, како мало дете заробено во 215 цм.

Гечевски мора да скока повеќе, а Илиевски почесто да влегува на влезови и да изнудува барем прекршоци.

Целиот тим мора да ја простудира шпанската тактика на неутрализирање на клучните противнички играчи преку изнудување на нивни лични грешки.

Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.
Епа не знаеме зашто не го пратиме,а шефот на клупа не го остава во игра,да влезе во серија,прави 1 фаул и директ на клупа,е не бива така братко.Има потенцијал во него,сепак небитно сега да се цитираме за ова.:icon_lol:

Чекајте сега едно не ми е јасно....

Коментаторот Игорче на Сител вика дека за конечниот распоред во групата на крајот ако имаме исти поени ќе одлучува меѓусебниот дуел. Гледав на ХРТ коментаторот Хрватски вика дека ако имаме неколку екипи исти поени ќе одлулучува кој има подобра кош разлика (исто и на официјалната страна е според кош разлика).

Сеа знае некој со сигурност како ке се рангираат екипите ако имаат ист број победи/порази, според тоа кој бил подобар во меѓусебен дуел или кош разлика?

Дека ако бидеме 1-ви ке играме со послаби, со 3-тите од другата група Д што е многу подобро.....

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
У пичку матер луѓе сонувам ли јас? Буквално не ми се верува што правиме. До пред неколку години служевме како тим со кој другите тимови се служеа за подобрување на статистика, а сега видете не цела Европа ни е на колена пред нас! Секоја чест херои, овој викенд беше најдоброто нешто што ми се случило. МАКЕДОНИЈА!!!!

Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???

Брааааааааавооооооооооооооо најакииииииииииииииисмееееееееееееееее Бо легендо споменик треба да ти изградат... ??
Абе напиши што сакаш, никој не ти брани, еее чудни луѓе... :D

Чекајте сега едно не ми е јасно....

Коментаторот Игорче на Сител вика дека за конечниот распоред во групата на крајот ако имаме исти поени ќе одлучува меѓусебниот дуел. Гледав на ХРТ коментаторот Хрватски вика дека ако имаме неколку екипи исти поени ќе одлулучува кој има подобра кош разлика (исто и на официјалната страна е според кош разлика).

Сеа знае некој со сигурност како ке се рангираат екипите ако имаат ист број победи/порази, според тоа кој бил подобар во меѓусебен дуел или кош разлика?

Дека ако бидеме 1-ви ке играме со послаби, со 3-тите од другата група Д што е многу подобро.....

Ако влеземе во наредна фаза со некоја репрез. од Грција, Финска, и Хрватска ние ќе имаме у секој случај 4 бода поради подобар меѓусебен исход..... во случал да Црна Года победи на двете преостанати а ние загубиме од БИХ и на крај имаме исто бодови они ќе влезат со повеќе поени од нас :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom