Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за ракометарите оставија душа на терен,се бореа како лавови и добија ќјутек невиден.Среќен сум што идеме даље.а малку разочаран што германците излегоа пред нас..Ако ја добиеме данска во сабота ја мислам дека имаме големи шанси да идеме понатака и уште многу да славиме..Џокер на оваа утакмица Миркуловски:cuc::cuc:

Папилон.
Еве ти линкче
e aj поскапо да најдеше ...
Каков папилон ретардирани се овие да им давам по 200 - 300 евра за сите утакмици или па по 70 евра за една .. ме интересира само карта кај може да се купи дали има воопшто итн

Криво ми е и за Јиха...Толку добар играч, а си оди дома само по три утакмици :P
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:37 ---
Каков папилон ретардирани се овие да им давам по 200 - 300 евра за сите утакмици или па по 70 евра за една .. ме интересира само карта кај може да се купи дали има воопшто итн
е незнам за поскапо, некој друг нека ти кажи :D

tickets.rs, ама последен пат кога проверив од напливот, паднат беше сајтов :)

Криво ми е и за Јиха...Толку добар играч, а си оди дома само по три утакмици :P
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:37 ---

е незнам за поскапо, некој друг нека ти кажи :D
Поубаво да си оди ОН него Лазаров.:)

Јас колклу што се сеќавам немавме примено гол ни во последните 3-4 минути од прв дел и негде до 37-ма минута...:D

ја па се чудам кој е овој со аватар од Кисељева. :pos:

него, сеа редно е да ја проичитам темава уште еднаш пред спиење...

очекувајте мој пост у темата „На кој пост сте се изнасмеале“ - сигурно ќе има. :pos:

Колку екипи идат у квалификации за олимпијада???

Морав да се вратам од Ниш во среда на тренинзи, но сега ќе искористам дека е сабота, па ќе одам во Белград само за Данска и ќе се вратам, невидена еуфорима кај мене, спремен сум сега 10 000км да помина мда гледам 60 минути :D

Татко ми ќе ми извади карти, незнам како, во Ниш се имаат некој во Белград ќе им зема карти, кажете ми има секој ден од Скопје до Белград автобус:?

Морав да се вратам од Н иш во среда но тренинзи, но сега ќе искористам дека е сабота, па ќе одам во Белград само за Данска и ќе се вратам, невидена еуфорима кај мене, спремен сум сега 10 000км да помина мда гледам 60 минути :D

Татко ми ќе ми извади карти, незнам како, во Ниш се имаат некој во Белград ќе им зема карти, кажете ми има секој ден од Скопје до Белград автобус:?

Да, со Фyдeкc имаш во 12 навечер трга :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom