Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Секоја чест за ракометарите оставија душа на терен,се бореа како лавови и добија ќјутек невиден.Среќен сум што идеме даље.а малку разочаран што германците излегоа пред нас..Ако ја добиеме данска во сабота ја мислам дека имаме големи шанси да идеме понатака и уште многу да славиме..Џокер на оваа утакмица Миркуловски:cuc::cuc:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ников: Мојсовски, нема пробивање, одлично сега, судиите... бараат тајм-аут! :pos:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Папилон.
Еве ти линкче
e aj поскапо да најдеше ...
Каков папилон ретардирани се овие да им давам по 200 - 300 евра за сите утакмици или па по 70 евра за една .. ме интересира само карта кај може да се купи дали има воопшто итн

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Криво ми е и за Јиха...Толку добар играч, а си оди дома само по три утакмици :P
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:37 ---
Каков папилон ретардирани се овие да им давам по 200 - 300 евра за сите утакмици или па по 70 евра за една .. ме интересира само карта кај може да се купи дали има воопшто итн
е незнам за поскапо, некој друг нека ти кажи :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
tickets.rs, ама последен пат кога проверив од напливот, паднат беше сајтов :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Криво ми е и за Јиха...Толку добар играч, а си оди дома само по три утакмици :P
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:37 ---

е незнам за поскапо, некој друг нека ти кажи :D
Поубаво да си оди ОН него Лазаров.:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас колклу што се сеќавам немавме примено гол ни во последните 3-4 минути од прв дел и негде до 37-ма минута...:D
ја па се чудам кој е овој со аватар од Кисељева. :pos:

него, сеа редно е да ја проичитам темава уште еднаш пред спиење...

очекувајте мој пост у темата „На кој пост сте се изнасмеале“ - сигурно ќе има. :pos:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Колку екипи идат у квалификации за олимпијада???

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Морав да се вратам од Ниш во среда на тренинзи, но сега ќе искористам дека е сабота, па ќе одам во Белград само за Данска и ќе се вратам, невидена еуфорима кај мене, спремен сум сега 10 000км да помина мда гледам 60 минути :D

Татко ми ќе ми извади карти, незнам како, во Ниш се имаат некој во Белград ќе им зема карти, кажете ми има секој ден од Скопје до Белград автобус:?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Морав да се вратам од Н иш во среда но тренинзи, но сега ќе искористам дека е сабота, па ќе одам во Белград само за Данска и ќе се вратам, невидена еуфорима кај мене, спремен сум сега 10 000км да помина мда гледам 60 минути :D

Татко ми ќе ми извади карти, незнам како, во Ниш се имаат некој во Белград ќе им зема карти, кажете ми има секој ден од Скопје до Белград автобус:?
Да, со Фyдeкc имаш во 12 навечер трга :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom