goodlife_filipsis
Believe
Значи бугарите испаднаа играме со Грузија во четврток во 14.30.Незнам дали се гледа меѓусебен дуел. Како и да е јас повеќе би сакал со Бугарите да си одмериме силите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи бугарите испаднаа играме со Грузија во четврток во 14.30.Незнам дали се гледа меѓусебен дуел. Како и да е јас повеќе би сакал со Бугарите да си одмериме силите.
Реално и нај искрено... воопшто не ме заболе ни малото прсте на ногата за Татарија што и кога правела. Абе и Шекил Онил да го имала, пак не би ми значело тоа име ама како да ви кажам... баш ништо!Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?
Да се издејствува некако, да ја има утакмицата со Грузија у четврток на видео бим на плоштад. Не би било лошо, ќе има многу народ.![]()
Епа добро нека ја снимаат, никој од нас нема да ја гледа и у 9 саат сите на плоштад.Прво се игра во 2 и пол на најголемото жешко ќе испоцркаме,што значи дека се игра и денски и ништо нема да се гледа.
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор.
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор.