Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Демократија, сите имаат право на мислење ;)
Епа што замараш што сме го пцуеле Дамјан?
Бо не го пцуеме фала богу, даде тројка и уште еднаш или два пати дали шутна после тоа. Перо утна 2 мислам и после не ни пробуваше.
А овој напраи најглуп фаул у свет, е затоа го пцујат.

Јасно е дека има опуштеност кај нашите што е и сосема реално и очекувано!

Бо не го пцуеме фала богу, даде тројка и уште еднаш или два пати дали шутна после тоа. Перо утна 2 мислам и после не ни пробуваше.
И не сум само јас што го пцуе, така да во тебе е проблемот нешто можеби. :/

Ајде ТЕПАМЕ шо се секирате,после сите ќе викате,јее 1/4 финале.(y)
Чул те Господ,јас искрено вака пред цел форум си кажувам само за оваа се молам да ја победиме и да завршиме со 4 зошто ебено заслуживме,се понатака што ќе направат е плус.

Мада морам да кажам дека ептен ми е страв дека оваа ќе ја изгубиме. Заморот не уби и се познава по играта.

Јебига затоа викам, се праат грешки, само не мора да се плука одма по него, и не го оправдувам ни најмалку на 4 стотинки што напраи таков глуп фаул ама...реков не е робот па да не праи грешки!

И ајде, 2ро полувреме дајбоже да се подобриме...

нема опуштеност, толку можат!!! А и тренерот недај боже да побара тајм аут. 5 минуси босанците се во бонус и наместо влезови они идат со тројки ееееееејјјјј!
Не можам да им се лутам, ама у пм Босанциве се труба драгачевска, малку поозбилен пристап и поорганизирано во одбрана и ги имаме.
И мислам дека редно време е Илиевски да одмори едно 5 минути, нема свежина, во шутот му се глеа тоа!

Ќе се стегнеме и ќе ги решеме. Треба само повеќе да играме под кош, преку Антиќ, Гечевски и Чековски. А да, и на влез да одат Владо, Војдан и Бошко. Одбраната ни е топ за сега! САМО НАПРЕД!

Едно Докузовски не научи, а тоа е да се адаптира на случувањата на теренот. Знае да постави тактики пред мечот и одбраната ја среди, секоја чест за тоа, но не смее 5 минути да шутираме тројки кога Босанците се во бонус, не смее да прави грешки како со Црна Гора кога Меккејлеб доби петта лична во последен напад.

Скоро сигурно Грузија иде понатаму, пошто Украина ја стопи Белгија...
Ајде ова е да се биде или не!!!
Ајде Антиќ тројче(y)
--- надополнето: Sep 5, 2011 6:56 PM ---
??..која е таа Марјана???...иначе на онаа Лоба како му го правам меракот:drk:..ќе му ја кажам нејзе и мечката ако имам прилика:D:D
Маријана од бекстејџ и лото... се гледа дека си од Битола :P
И блокада на Антиќ:drk:

ууууууууууууууууууу хахаха....нема појјак од Игорче !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom