Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ме нервира најмногу , тука Лазаров ја носи топката толку далеку , а како што кажа Стефче кога ќе им додадеш на Миркулоски и Пецакоски на 12-13 м се губат против одбранбените играчи .Инаку во анализата точно погоди од која позиција ќе проигруваат на пикер а тоа е на позиција близу лево крило.

Аман па ти си запнал за Лазаров ко баба рога да е...

Шо не се придвижуваат Миркуловски и Пецаковски понапред? Баш они треба да ги почнат укрстувањата кога топката е кај Кире. Овие двајца стојат и од место се подаваат.

Видливо е колку се ранливи Австријциве на таа страна кај што играат нашиот среден и лев бек, односно нивниот одбранбен играч таму нема никаква координација, затоа Бранче два пати имаше чист пат. Мора да се искористи тоа. Дур и Кире да проба таму да шутне...

Ako znaesh odgovori. Najposhteno prashav...rabotata e da ne brkam po stranite nazad. Zatoa na poluvreme pishav.
Aj sea pishi so 2-3 zbora...fala!

Не му дадоа да игра,немал право.Требало да има престој 2 год. у мкд.

Толку години да играш ракомет и да немаш никаков осет за гол давање, тоа го може само Миркуловски, секоја чест за борбеноста и тимската игра, корисен во многу елементи од играта, али од него неможе да се очекува само да изнуди исклучување кога е во напад, примарна цел после продорот е да дадеш гол, а не да ги затвориш очите и со главата крената да се метниш како заклан...

Овај Ангелевски ко ја плесна таа од 9 метри скокам дома си реков гол е, тој го промашил :LOL: Да не го почудиме добар е за сега битолчанецот (y)

Ako znaesh odgovori. Najposhteno prashav...rabotata e da ne brkam po stranite nazad. Zatoa na poluvreme pishav.
Aj sea pishi so 2-3 zbora...fala!
Не игра затоа што е одбиен од меѓународната ракометна федерација.Нема да ни да игра на ова Еп.

Играчите треба посекако да играат , така да ако со ова ги бранеш незнам и зошто ги бранеш а Борко може да биде променлив и колку и да е променлив пак докажува дека брани солидно , а играчиве од првата утакмица ништо не е сменето . Се виде сега , се виде и со Чешка , за со Данска да не зборувам ;)

Море другар,шо очекуваш? Да освоиме ли Европско? Со тија играчи толку,биди реален малце..

Бороооо се разбуди денес!

Борко денес целосна спротивност од она што беше завчера. Браво министре.
Бранче продсолжува со кинење мрежи :icon_mrgr:

Море другар,шо очекуваш? Да освоиме ли Европско? Со тија играчи толку,биди реален малце..

Во ред е да престанеме да се цитираме оти меѓу двајца тука настана караница , нас не ни треба :D , да си останеме мирни и да си ја бодриме Македонија :)

Како почнавме одлично, немаме ич грешки браво. Одлично Борко брани и го користиме тоа, само така наша е ваа!

Австријциве не тераат да играме брза игра. Одат на пресинг со цел да остават повеќе простор за некој од нашиве да оди на влез. Со тоа ризикуваат, но ќе зго забрзаат темпото на игра, и ќе ја отпишат нашата бавна игра. Тука се отвара можноста за Миркуловски да оди 1 на 1, и да ги решета како сака.
Ќе игра симултанка, ако не натераат на таква игра.

1538647_418262961640727_1279495645_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom