Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека ќе ги победиме...ме мрзи сега да пишам стручна анализа зошто така мислам ама Австријците нема што да бараат на денешниот дуел...и ќе дадеме над 26 голови

ko ke gi citam strucnjacite za rakomet tuka sobrani,prvo na sho mi teknuva se onie ekonomskite i politickite eksperti na vestite na shitel sho gi vikat da preturat od prazno vo shuplivo

Озбилно реплицираше? :pos:
Гледаш дека пишуваат луѓе што везе немаат од ракомет и истиот го гледаат само кога игра Македонија или Вардар/Металург ЛШ (строго само против јаки тимови).
Ако се бламира, нека се избламира до крај и нека објасни како со нерешено нашиве ќе се вратат дома.
Мислам дека ќе ги победиме...ме мрзи сега да пишам стручна анализа зошто така мислам ама Австријците нема што да бараат на денешниот дуел...и ќе дадеме над 26 голови
Море малер, на победа на Австрија изигра а?
@Види Фотос, бриши го намерно вака напишал, контра излага се шо ќе пише.

Аднете го Науче на ФБ.
Распали со слики и коментари.:icon_mrgr:
Којзнае колку му е тешко да треба да дреме дома. :(

Одма се гледа дека е фејк профил по тоа дека неодамна го додал Аце Јоноски а нема шанса сигурно би требало поодамна да се пријатели на фејсбук.
Колку луѓе си коментираат мислат тој е :pos:

Одма се гледа дека е фејк профил по тоа дека неодамна го додал Аце Јоноски а нема шанса сигурно би требало поодамна да се пријатели на фејсбук.
Колку луѓе си коментираат мислат тој е :pos:

Мене прееска ми го пратија линкот, што би рекле “Ако ме излажале мене, тогаш и јас ве лажам вас“. :icon_mrgr:
Се залетав ко вол у купус, не ни забележав... ама така ми е...:pos:

По мое мислење Миркуловски е најдобар играч еден на еден,има скоро 100% реализација,знае кога е потребно да се изглуми,и логичар е у играта,одлична асистенција,у све е добар ,шутот не ми е нешто којзнае каков ама се трпи,Стоилов е 100% реализатор и изнудувач на седум метри одличен,Манасков има желба да се покаже и не е дека лош,само нема искуство,Пецаковски изненади со шутот и е освежување одлично,супер замена е за Мојсоски

Нема да биде едноставен натпревар, имам чувство дека пак ќе се крстиме во Кире, Столе и Жути. И Ојлески може да улета, ако Обрван малку се свести и си ги воочи грешките.
Ако Борко не ги “поправи рефлексите“ исто така ќе го онаквоеме ежот во грб.
Едно прашање има информации за Стојчевски? Како е? Дека не успеав да најдам ништо на нет.
Обрван вс Шундо,ајде момци увалите згодитак/клавајте голој преку пикеро......Како и да гледаш исти тактити имаат :ROFLMAO:

Јас навивачки типувам наша победа. По сето прикажано досега незнам откаде оптимизам во мене за денешниот меч ама македончето е такво, се надминува себеси кога никој тоа не го очекува. Значи според мене одиме во втор круг со 2 бода а таму ќе завршиме на 5 или 6 место зависно од тоа дали ќе земеме некој бод или ќе останеме на овие 2.

Како со нерешено ќе се вратат за Скопје?

Озбилно реплицираше? :pos:
Гледаш дека пишуваат луѓе што везе немаат од ракомет и истиот го гледаат само кога игра Македонија или Вардар/Металург ЛШ (строго само против јаки тимови).

Да ви каже бато нешто :
Ако Македонија-Австрија е нерешено, Данска ќе има 4 бода, а Австрија 3. Во тој случај Данците ќе можат да си дозволат и да изгубат од Чешка (со не повеќе од 12 разлика ако сакаат да останат први). Ако Чешка тепа, нашите се враќаат дома и покрај нерешеното со Австрија...

So how about that smart asses ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom