Џони Вајсмилер
Don't share my food
Мислам дека ќе ги победиме...ме мрзи сега да пишам стручна анализа зошто така мислам ама Австријците нема што да бараат на денешниот дуел...и ќе дадеме над 26 голови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се бламира, нека се избламира до крај и нека објасни како со нерешено нашиве ќе се вратат дома.Озбилно реплицираше?
Гледаш дека пишуваат луѓе што везе немаат од ракомет и истиот го гледаат само кога игра Македонија или Вардар/Металург ЛШ (строго само против јаки тимови).
Море малер, на победа на Австрија изигра а?Мислам дека ќе ги победиме...ме мрзи сега да пишам стручна анализа зошто така мислам ама Австријците нема што да бараат на денешниот дуел...и ќе дадеме над 26 голови
Одма се гледа дека е фејк профил по тоа дека неодамна го додал Аце Јоноски а нема шанса сигурно би требало поодамна да се пријатели на фејсбук.
Колку луѓе си коментираат мислат тој е![]()
Анализиве се научна фантастика за оние од Шител.
Обрван вс Шундо,ајде момци увалите згодитак/клавајте голој преку пикеро......Како и да гледаш исти тактити имаатНема да биде едноставен натпревар, имам чувство дека пак ќе се крстиме во Кире, Столе и Жути. И Ојлески може да улета, ако Обрван малку се свести и си ги воочи грешките.
Ако Борко не ги “поправи рефлексите“ исто така ќе го онаквоеме ежот во грб.
Едно прашање има информации за Стојчевски? Како е? Дека не успеав да најдам ништо на нет.
Како со нерешено ќе се вратат за Скопје?
Озбилно реплицираше?
Гледаш дека пишуваат луѓе што везе немаат од ракомет и истиот го гледаат само кога игра Македонија или Вардар/Металург ЛШ (строго само против јаки тимови).