Македонија - Аргентина во април на Филип II арената?

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Syn до април ако се чека за протести против Хари сме свршиле работа. Инаку Аргентина ако дојди во полн состав супер ќе е. Ако не можиме да се радуваме на клубски успеси на интернационално ниво, тогаш јбг ќе чекаме 5 месеци за да гледаме добар фудбал.

Ајдееее позната добра тактика.На незадоволен народ мавни со популизам,и решен проблем.:pos2:
Ооо бе Хари,лигава македонска се распаѓа,фудбалот ни е на колена,важно ќе овозможи на рајата да се забавља со Аргентина.
Трагедија!!!И ние после држава ќе праиме.....:tapp:

Syn до април ако се чека за протести против Хари сме свршиле работа. Инаку Аргентина ако дојди во полн состав супер ќе е. Ако не можиме да се радуваме на клубски успеси на интернационално ниво, тогаш јбг ќе чекаме 5 месеци за да гледаме добар фудбал.
Епа очигледно само во таква прилика ке имаш 20 000 незадоволни фаци, знаеш како е на стадион, еден ке почне и све ке повлече, да се договорат некако навивачкиве групи за банерите, нека го преплават цел стадион и тоа е тоа, вака реков и претходно, 100-200 фаци ке се соберат на улица и уз 10 алфи ке поминат онака, ради реда, неприметно.

п.с. А еве ги типцивие, битно Меси доаѓал :tapp:, тоа е, 90 минути гледање на Аргентина вреди повеќе од оваа 20 годишна агонија во мак.фудбалот која трае и трае без знаци на подобровуање, таман мислиш дојде дното, ФФМ ти мава демант. :wink:

Е ако се деси ова, бујрум сите против Хари на стадион, го реков тоа и на темата за дисквалификација на Македонија ЃП и Слога, ваквите мечеви се вистинска прилика за искажување на револтот против Хари, од преплавување на стадинот со банери до 90 минутно скандирање против ФФМ.

Бољи пенал нема, па сеа прашање е дал ке се искористи, со Шпанија тиња, нормално, девојчето Торес беше доле, мораше ручни рат на трибини да се прави . :drk:
мислиш ке идат сите за да Скандираат против Хари? ја мислам дека поише од пола ке одат за Меси, Лавеци , Агуеро , Игуаин итн...пак ке биде иста приказна ко со Шпанија:tapp:
и на крај сите среќни и задоволни ке го подржуваат Хари ипак ги донел Аргентина и Шпанија на градски...

abe aj ke napraime transi ke vikame ovo ono protiv Hari i so posle i edna bedna utakmica godisno nema da ja vidime posle,zar mislis nz on deka nikoj ne go saka jbg,kao Sadam Husein e,treba cela Amerika da go napadne pa da go nema coekot

abe aj ke napraime transi ke vikame ovo ono protiv Hari i so posle i edna bedna utakmica godisno nema da ja vidime posle,zar mislis nz on deka nikoj ne go saka jbg,kao Sadam Husein e,treba cela Amerika da go napadne pa da go nema coekot
Eпа вака бе друже, ке удриш и на еден голем транпарент кој ке биде поставен спротивно од страната каде што стои онаа главна камера за пренос, истиот ке биде на АНГЛИСКИ и со оглед дека доаѓа една Аргентина, автоматски имаш голем процент на гледаност и можност за хајлајтси и на Еуроспорт .
Целта е да го усереш Хари, да ја покажат целата слика на мак.фудбалот пред останатиот свет, типот да се укопа, доаѓа една Аргентина а е изрезилен пред оние фудбалски странски фаци на кои им плакне очи дека тука све е ок.

Или па, транспаренти цел стадион ( 20-30 души да се убацат за да ги постават ) и бојкот од македонска публика, празни трибини, е тоа ке биде весеље и резил уште поголем за ФФМ, ама не, мора да се влажнат некои на Меси и Агуеро, од такви преку ташак!

Eпа вака бе друже, ке удриш и на еден голем транпарент кој ке биде поставен спротивно од страната каде што стои онаа главна камера за пренос, истиот ке биде на АНГЛИСКИ и со оглед дека доаѓа една Аргентина, автоматски имаш голем процент на гледаност и можност за хајлајтси и на Еуроспорт .
Целта е да го усереш Хари, да ја покажат целата слика на мак.фудбалот пред останатиот свет, типот да се укопа, доаѓа една Аргентина а е изрезилен пред оние фудбалски странски фаци на кои им плакне очи дека тука све е ок.

Или па, транспаренти цел стадион ( 20-30 души да се убацат за да ги постават ) и бојкот од македонска публика, празни трибини, е тоа ке биде весеље и резил уште поголем за ФФМ, ама не, мора да се влажнат некои на Меси и Агуеро, од такви преку ташак!
Друже за празен стадион нема теорија да се оствари народов едвај чека да се пали на Меси,Агуеро,Масакерано,Тевез и остали и мислиш гајле им е што пропаѓа мак фудбалот.
Јбг тоа е реалноста

Друже за празен стадион нема теорија да се оствари народов едвај чека да се пали на Меси,Агуеро,Масакерано,Тевез и остали и мислиш гајле им е што пропаѓа мак фудбалот.
Јбг тоа е реалноста

Па види само од тука на првата страна колку се напалија за Меси , Лавеци и компанија..ако играме со Аргентина 90% од луѓето што ке бидат таму ке :drk: на нив:tapp:

Јбг тоа е реалноста
Да бе да, тоа ми беше аналогно на фантазија, јасно ми е мене тоа, нема везе, 90 минутно скандирање, банери се у принцип доста едноставна работа и изводлива нормално.

Ке видиме, до Април има време а и уште ништо официјално не е потврдено, мада муабетот е ( ко што рече некој погоре ) што до тогаш :).

Ех бе Македонче...ова за мене е само потврда колку Хари корумпирано работи со фудбалот.

А му згусне, одма фрла милионче(од под маса) на светски фудбалски велесили да гостуваат и да замачкаат очи на напатениот македонски народ.

И јас сум да се протестира. Ама ни транспаренти ни ништо. Просто да има само празни трибини. Јас уште сега знам дека нема да одам.

И јас сум да се протестира. Ама ни транспаренти ни ништо. Просто да има само празни трибини. Јас уште сега знам дека нема да одам.

Неможе празни трибини џабе..ФФМ ке пуштат карти во продажба и не се сомневам дека картите ке бидат продадени уште првиот ден...

Па види само од тука на првата страна колку се напалија за Меси , Лавеци и компанија..ако играме со Аргентина 90% од луѓето што ке бидат таму ке :drk: на нив:tapp:
А ти божем нејќеш да ги видш Меси, Тевез и компанија во живо????
Јас ќе одам фала богу за да навивам за Македонија, а ако биде таму и Меси тоа ќе биде како јагода на шлагот:vozbud:

Аууууу ако биде ова...
Значи тој термин е за пријателски мечеви, супер би било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom