Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Со ViktorRedDevil сакавме да ја одиграме утакмицата ама не можевме зашто имаме проблем со нешто. На хамачи кај мене сфети зелена ѕвезда туку има плава стрелка надоле која покажува. Исто е и кај него моето име е со плава стрелка надоле. Било кој да хостира ќе се пушти да играме ама сецка ненормално и не може да се игра. Пробавме и преку IP на компјутер да играме исто неможеше. Што ќе одлучите во врска со оваа работа така нека биде зашто нема начин да се одигра утакмицата!

Teufelchen | 1 : 1 | Dovicinski_10
ManUtdCha | 0 : 5 | Dovicinski_10
Kliment_pl | 0 : 5 | Dovicinski_10

Завршив јас за таа недела:lud:

Со ViktorRedDevil сакавме да ја одиграме утакмицата ама не можевме зашто имаме проблем со нешто. На хамачи кај мене сфети зелена ѕвезда туку има плава стрелка надоле која покажува. Исто е и кај него моето име е со плава стрелка надоле. Било кој да хостира ќе се пушти да играме ама сецка ненормално и не може да се игра. Пробавме и преку IP на компјутер да играме исто неможеше. Што ќе одлучите во врска со оваа работа така нека биде зашто нема начин да се одигра утакмицата!

Dobro denes e prv den za odigruvanje, natprevarite se igraat do nedela, probajte utre pak!!

A ako ne biva 0:0

TEO - MAN-CE-STER 4 - 3

Катастрофа у 85 мин автогол поглуп здравје. Инаку изедначена партија.

Tise,Man-ce-ster..пишете термин..можам од 6-9 и после 12 денес..

И сеа шо прајме? :)

бтв. Лошо е што ги нема мислењата после 16-ти,па ни фалат резултатите од скоро 2 кола..Јас моите си ги памтам де :)

Ги имаме резултатите и табела од предпоследно коло, сега само пишувајте ги од ПОСЛЕДНОТО КОЛО.

МАН-ЧЕ-СТЕР - ТИШЕ 4-1
МАН-ЧЕ-СТЕР - ДОВИЧИНСКИ 0-2
ТЕО - МАН-ЧЕ-СТЕР 4-2
КЛИМЕНТ - МАН-ЧЕ-СТЕР 4-3

Teufelchen | 1 : 1 | Dovicinski_10

ManUtdCha | 0 : 5 | Dovicinski_10

Kliment_pl | 0 : 5 | Dovicinski_10

EDIT____ OMG СИТЕ РЕУЛТАТИ МИ СЕ ИЗБРИШАНИ ОД ПОСЛЕДОНОТО КОЛО.... ЛЕЛЕ КАЈГАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tishe_MKD | 0 : 2 | Dovicinski_10

MAN-CES-TER | 0 : 2 | Dovicinski_10

ManUtdChampions | 2 : 6 | Dovicinski_10

Kliment_Pl | 2 : 0 | Dovicnski_10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom