Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вие Бугарите, да не пишувате на гугл секои 3 саата „Бугарија, Татар/и/ка, Татарстан, Блгарија, Болгарија“ па спамирате со коментари сегде кај што сте спомнати, па макар и на либански форуми?

Јас мислам дека овој наплив е како резултат што нивните жени или девојки се трета смена кај Илиенци.

Еве ти, бидејќи си од Дупница (барем според аватарот) има голема шанса да си Македонец.
Е ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?
Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.

Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.
Дубаи?

Брат ти го видов суратот, македонски ти е, не зезај ајде, помири се со вистината.

Ke bides milum ili silum pocekaj malce;)

Изнасмеав се с вас.
На секоj Mакедонец кога доjде да купува кола,првата дума му е "здраво брате" :pos:.
Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siri :pos:

Не знаев дека Марек од Дупница и Јунајтед имаат иста фан база на светско ниво. Јеби га, не затупеа комунистите нас... :D

За Македонци ги има не се секирај. Е сега не толку колку во Горна Џумаја и јужно, ама ги има. Инаку не би отворал Делчев пограничен пункт. Штом не си Македонец си Шоп или Тракиец. Твој проблем, не можам да ти помогнам тука. :D

Изнасмеав се с вас.
На секоj Mакедонец кога доjде да купува кола,првата дума му е "здраво брате" :pos:.
Кога паѓате на тие финти кој ви е крив. Условен рефлек ви е тоа.

Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siri :pos:
:pos: Да во право си брат,родот се шири,ама со такви црвени:
http://www.google.com/imgres?um=1&h...w=197&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:7,s:0,i:85

Ние срамно да си продадеш телото за парче леб,срамно е да си продадеш идентитет,баба и дедо и држава,ама ........плукаjте смело с 2-те црвени.......
Като четем каков е глад и мизериja во источна Македониjа ги оправдувам лугето,ама вие не.
Вие се замарате и с тиа дека са земале 2 црвени да турат леб на масата и с тија дека са земале БГ пасош.
Лично знам за луге дека са били 2001 на фронт,после државата не обезбедува нушто,става збор за маж с 2 деца и жена.Епа зима БГ пасош и у Италиа,нема да му умрат децата от глад...........

Нешто нема бугари на форумов очигледно е недела и не работат.

Чекај бе, вие се насaбрахте како муви на гомно. :)

На секое нормално место каде што 90% од луѓето не се ретардирани, однесувањето на овој старец би сметале за жалосно, но во Македонија е мотив за гордеене. :icon_lol:
Дури не сфаќате дека тоа што го рече овој старец, беше токму целта на новинарот.

Токму овие тврдење придизвикват разсмиване и потсмеване кон вас.

Само некој со сериозни мозочни отстапувања може да смета еден крачмарски разговор за нешто jако или оригинално.

Новинарот токму тоа покажува колку сте жалки, глупави, наивни, слепи, мизерни, прости и ретардирани. ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:53 ---
Немој така сеа национален херој ќе го напраат

Не би ме учудило...:pos:

Изнасмеав се с вас.

А што да ти каже..? Здраво глупчо..или здраво глуп Татар? Нејќеме да ве навредиме,знаеме дека вистината боли :icon_mrgr:

А што да ти каже..? Здраво глупчо..или здраво глуп Татар? Нејќеме да ве навредиме,знаеме дека вистината боли :icon_mrgr:
Па да каже добар ден или добрутро.Па не сам му брат,ама кога тоа истио е во Македониja пцуе "татари,чуваши",а като доjдe за кола "брате како си"....

Чекај бе, вие се насaбрахте како муви на гомно. :)

На секое нормално место каде што 90% од луѓето не се ретардирани, однесувањето на овој старец би сметале за жалосно, но во Македонија е мотив за гордеене. :icon_lol:
Дури не сфаќате дека тоа што го рече овој старец, беше токму целта на новинарот.

Токму овие тврдење придизвикват разсмиване и потсмеване кон вас.

Само некој со сериозни мозочни отстапувања може да смета еден крачмарски разговор за нешто jако или оригинално.

Новинарот токму тоа покажува колку сте жалки, глупави, наивни, слепи, мизерни, прости и ретардирани. ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:53 ---

Не би ме учудило...:pos:
Cigan bugar .........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom