Ma kakov bugar i on samiot neznae stoe i od kadee pola drzava so cigani i turci im e a pola se normalno MakedonciЈа научил лекцијата. Што ти е тренинг на форумов, камп за превоспитање на бугари![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakov bugar i on samiot neznae stoe i od kadee pola drzava so cigani i turci im e a pola se normalno MakedonciЈа научил лекцијата. Што ти е тренинг на форумов, камп за превоспитање на бугари![]()
Абе вие Бугарите, да не пишувате на гугл секои 3 саата „Бугарија, Татар/и/ка, Татарстан, Блгарија, Болгарија“ па спамирате со коментари сегде кај што сте спомнати, па макар и на либански форуми?
Е ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?Еве ти, бидејќи си од Дупница (барем според аватарот) има голема шанса да си Македонец.
Дубаи?Е ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?
Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.
Ke bides milum ili silum pocekaj malceЕ ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?
Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.
Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siriИзнасмеав се с вас.
На секоj Mакедонец кога доjде да купува кола,првата дума му е "здраво брате".
Не знаев дека Марек од Дупница и Јунајтед имаат иста фан база на светско ниво. Јеби га, не затупеа комунистите нас...Е ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?
Кога паѓате на тие финти кој ви е крив. Условен рефлек ви е тоа.Изнасмеав се с вас.
Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siri![]()
Нешто нема бугари на форумов очигледно е недела и не работат.
Немој така сеа национален херој ќе го напраат
Изнасмеав се с вас.
Па да каже добар ден или добрутро.Па не сам му брат,ама кога тоа истио е во Македониja пцуе "татари,чуваши",а като доjдe за кола "брате како си"....А што да ти каже..? Здраво глупчо..или здраво глуп Татар? Нејќеме да ве навредиме,знаеме дека вистината боли![]()
Cigan bugar .........Чекај бе, вие се насaбрахте како муви на гомно.
На секое нормално место каде што 90% од луѓето не се ретардирани, однесувањето на овој старец би сметале за жалосно, но во Македонија е мотив за гордеене.
Дури не сфаќате дека тоа што го рече овој старец, беше токму целта на новинарот.
Токму овие тврдење придизвикват разсмиване и потсмеване кон вас.
Само некој со сериозни мозочни отстапувања може да смета еден крачмарски разговор за нешто jако или оригинално.
Новинарот токму тоа покажува колку сте жалки, глупави, наивни, слепи, мизерни, прости и ретардирани.
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:53 ---
Не би ме учудило...![]()