Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ја научил лекцијата. Што ти е тренинг на форумов, камп за превоспитање на бугари :icon_lol:
Ma kakov bugar i on samiot neznae stoe i od kadee pola drzava so cigani i turci im e a pola se normalno Makedonci ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе вие Бугарите, да не пишувате на гугл секои 3 саата „Бугарија, Татар/и/ка, Татарстан, Блгарија, Болгарија“ па спамирате со коментари сегде кај што сте спомнати, па макар и на либански форуми?
Јас мислам дека овој наплив е како резултат што нивните жени или девојки се трета смена кај Илиенци.

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Еве ти, бидејќи си од Дупница (барем според аватарот) има голема шанса да си Македонец.
Е ако сложам аватар на Манчестер,от дека че сам?
Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.221
Поени од реакции
30.434
Хахаха до сега само Македонец не сам бил.У Дупница има много Македонци,ама само доjдат купат кола и ае каj дома,други Македонци нема.
Дубаи?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Брат ти го видов суратот, македонски ти е, не зезај ајде, помири се со вистината.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ke bides milum ili silum pocekaj malce;)

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Изнасмеав се с вас.
На секоj Mакедонец кога доjде да купува кола,првата дума му е "здраво брате" :pos:.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Изнасмеав се с вас.
На секоj Mакедонец кога доjде да купува кола,првата дума му е "здраво брате" :pos:.
Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siri :pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Не знаев дека Марек од Дупница и Јунајтед имаат иста фан база на светско ниво. Јеби га, не затупеа комунистите нас... :D

За Македонци ги има не се секирај. Е сега не толку колку во Горна Џумаја и јужно, ама ги има. Инаку не би отворал Делчев пограничен пункт. Штом не си Македонец си Шоп или Тракиец. Твој проблем, не можам да ти помогнам тука. :D

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Изнасмеав се с вас.
Кога паѓате на тие финти кој ви е крив. Условен рефлек ви е тоа.

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Pa normalno be druze koga idea vasite zeni tuka za dve crveni da se onadat imame nie braka tamu rodot se siri :pos:
:pos: Да во право си брат,родот се шири,ама со такви црвени:
http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&sa=N&biw=1280&bih=648&tbm=isch&tbnid=WU5mYQDKwoL8ZM:&imgrefurl=http://www.mondo.rs/s218773/Info/Svet/Bugarski_pasos_za_3318_gradjana_Srbije.html&docid=he1ObevZrMmNkM&imgurl=http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/187/v218773p0.jpg&w=610&h=395&ei=iXSUT5idE8uL4gSVw9DQDw&zoom=1&iact=hc&vpx=294&vpy=312&dur=81&hovh=181&hovw=279&tx=126&ty=81&sig=103707465032998835049&page=1&tbnh=147&tbnw=197&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:7,s:0,i:85

Ние срамно да си продадеш телото за парче леб,срамно е да си продадеш идентитет,баба и дедо и држава,ама ........плукаjте смело с 2-те црвени.......
Като четем каков е глад и мизериja во источна Македониjа ги оправдувам лугето,ама вие не.
Вие се замарате и с тиа дека са земале 2 црвени да турат леб на масата и с тија дека са земале БГ пасош.
Лично знам за луге дека са били 2001 на фронт,после државата не обезбедува нушто,става збор за маж с 2 деца и жена.Епа зима БГ пасош и у Италиа,нема да му умрат децата от глад...........

Член од
25 јануари 2012
Мислења
130
Поени од реакции
68
Нешто нема бугари на форумов очигледно е недела и не работат.
Чекај бе, вие се насaбрахте како муви на гомно. :)

На секое нормално место каде што 90% од луѓето не се ретардирани, однесувањето на овој старец би сметале за жалосно, но во Македонија е мотив за гордеене. :icon_lol:
Дури не сфаќате дека тоа што го рече овој старец, беше токму целта на новинарот.

Токму овие тврдење придизвикват разсмиване и потсмеване кон вас.

Само некој со сериозни мозочни отстапувања може да смета еден крачмарски разговор за нешто jако или оригинално.

Новинарот токму тоа покажува колку сте жалки, глупави, наивни, слепи, мизерни, прости и ретардирани. ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:53 ---
Немој така сеа национален херој ќе го напраат
Не би ме учудило...:pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Изнасмеав се с вас.
А што да ти каже..? Здраво глупчо..или здраво глуп Татар? Нејќеме да ве навредиме,знаеме дека вистината боли :icon_mrgr:

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
А што да ти каже..? Здраво глупчо..или здраво глуп Татар? Нејќеме да ве навредиме,знаеме дека вистината боли :icon_mrgr:
Па да каже добар ден или добрутро.Па не сам му брат,ама кога тоа истио е во Македониja пцуе "татари,чуваши",а като доjдe за кола "брате како си"....

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Чекај бе, вие се насaбрахте како муви на гомно. :)

На секое нормално место каде што 90% од луѓето не се ретардирани, однесувањето на овој старец би сметале за жалосно, но во Македонија е мотив за гордеене. :icon_lol:
Дури не сфаќате дека тоа што го рече овој старец, беше токму целта на новинарот.

Токму овие тврдење придизвикват разсмиване и потсмеване кон вас.

Само некој со сериозни мозочни отстапувања може да смета еден крачмарски разговор за нешто jако или оригинално.

Новинарот токму тоа покажува колку сте жалки, глупави, наивни, слепи, мизерни, прости и ретардирани. ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 23:53 ---

Не би ме учудило...:pos:
Cigan bugar .........

Kajgana Shop

На врв Bottom