Македонец силувал кобила во Швајцарија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
И сега ШО? Изгледа нема да им дадат да се земат. И кај нашол да емигрира шо не се пресели ко човек во ЕУ таму се е дозволено. Кога можат да дозволуват истополови бракови зошто да не дозволат љубов меѓу хомосапиенс и коњ. Ако ништо друго барем се од различен пол.

И сега ШО? Изгледа нема да им дадат да се земат. И кај нашол да емигрира шо не се пресели ко човек во ЕУ таму се е дозволено. Кога можат да дозволуват истополови бракови зошто да не дозволат љубов меѓу хомосапиенс и коњ. Ако ништо друго барем се од различен пол.
Не им дигај цена, далеку се од хомосапиенс...

Според швајцарските медиуми, се работи за лицето Љ.Ш, со потекло од Кондово. Поранешен манекен и учесник на Мистер на Светот, добитник на престижната награда Мистер Аеродинамичност.

Еве го факерот:

2vdies9.jpg

Знае некој германски нека преведе нешто што напишале швајцарските медиуми...

Ja koga idef kaj konjot toj mi stegashe ne mozhef da se kacam na konjot.I posle mi digal toj so sajla ja se kacif na konjot.Uboo aa :vozbud:

Go promashuval derzhavata
World-map%28zoo_media%29.png

Абе дечкото бил пијан. Е тоа ти се вика лошо пијанство а не стартување и дивеење со коли или тепачки.

Знае некој германски нека преведе нешто што напишале швајцарските медиуми...

Каде ја има веста на германски?

Последно уредено:
Има траги на насилство на кобилата? Може сама му дала :)

Зошто силување, можеби ја еб..
Не е силување, велат прво ја излижал, и пружил 10 минути орален секс па после и се качил
Значи љубов е во прашање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom