Македонец премина во Ислам

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам и затоа не најдов никаква сличност со тоа што си го испастирал. Библијата не проповеда убиства по ниедна цена.
Број еден грев според Библијата е убиството.
Што значи насилство по ниедна цена а за убиство да не стане ни збор

Можеби за тебе имаат испечатено некоја специјална Библија, различна од оваа заедничката.

:icon_lol:

Дискусијава со тебе ми направи помор на нервните клетки. Ако прочитам уште еден ред што си напишала, ќе оглупам.

Не знам зашто ги искривуваш работите, кога не може Библијата да проповеда убиство. Не знам ти каква Библија си читал. Јас сум Христијанка и ти гарантирам дека Библијата не проповеда убиство, оди утре во црква прашај било кој ПОП ќе видиш што ќе ти одговори.

Немаш потреба толку лично да се внесуваш во дискусијата и да навредуваш, во дискусијава нема потреба за емотивно дискутирање јас и ти не сме некој роднини па сега така да се внесуваме, научи се да аргументираш и помалку да се внесуваш емотивно, биди резервиран/а.

Не знам зашто ги искривуваш работите, кога не може Библијата да проповеда убиство. Не знам ти каква Библија си читал. Јас сум Христијанка и ти гарантирам дека Библијата не проповеда убиство, оди утре во црква прашај било кој ПОП ќе видиш што ќе ти одговори.

:facepalm:

Дивајдерчо, ти си бе?

:facepalm:

Дивајдерчо, ти си бе?

Ти очигледно не разбираш некој основни правила на дискутирање на форум.
Немаш ти потреба мене да ми се обраќаш лично или било како темата не е за мене или за тебе или за друг темата е македонец премина во ислам. јас повеќе неможам да ти реплицирам без оглед какви и навреди да ми упатиш на моја сметка. тука се повлекувам. зошто ти почна очигледно да спамираш.

Ти очигледно не разбираш некој основни правила на дискутирање на форум.
Немаш ти потреба мене да ми се обраќаш лично или било како темата не е за мене или за тебе или за друг темата е македонец премина во ислам. јас повеќе неможам да ти реплицирам без оглед какви и навреди да ми упатиш на моја сметка. тука се повлекувам. зошто ти почна очигледно да спамираш.

Јас за твое добро се надевам дека ме тролаш. Другата можност е да му си прва братучеда на Нескафе.

Значи реков дека нема да ти реплицирам ама последниов пост алудира на закана од твоја страна?

:pos: Море филмој терање санкир Кум, со кола го возеле го бранеле штителе телохранители аљбанци бла бла бла, некој такозвани новинар слушнал два муабети од ојле дојле и тентерко низ чаршија и одма пиши прај пусти по веб страниве, се и сешчо, нека читет жеништава и стари љуге.
Овај лудаков Мачка од домаму не е излезен од памтивек

Ја имам и затоа не најдов никаква сличност со тоа што си го испастирал. Библијата не проповеда убиства по ниедна цена.
Број еден грев според Библијата е убиството.
Дури и најмал вид на насилство е строго осуден, како што и самиот Исус рекол: Кој ќе ви удри шамар, не возвратувајте му! Туку свртете го и другиот образ да ве удри и по тој.

Што значи насилство по ниедна цена а за убиство да не стане ни збор
Лука 19:
27 А оние мои непријатели, кои не сакаа да царувам над нив, доведете ги тука и исечете ги пред мене!”

Лука 19:
27 А оние мои непријатели, кои не сакаа да царувам над нив, доведете ги тука и исечете ги пред мене!”
Плус и многу инцести пропагира Библијата со стариот завет:sick: ама ме мрзи сега да барам....

Дали Библијата пропагира срања, атеисти, не мора да си ја лупате главата. Пошто никој у околина не прави такви работи, инспириран од наводните лоши нешта кои ги пропагира Библијата.Тоа е факт. Како што е факт тоа дека секој ден Муслиманите прават срања инспирирани во своите глави од Куранот.
Дур се карате за неважни работи, обрачот се стега и скоро да не е битно дали некој примил Ислам или некој дошл од Сирија.

Само молете да не почнат да се разнесуваат е тогаш кај ќе ни е крајот. Отепаа 5 невини деца, може у секој момент, да се разнесат некаде, пошто они немаат ништо во таа нивна шуплина, сите се brainwashed.

Дур се карате за неважни работи, обрачот се стега и скоро да не е битно дали некој примил Ислам или некој дошл од Сирија.

А бе и во затвор ги пикнавте и пак ти е страв од нив.. ццц
И на марс да ги однесете,пак ќе ти биде страв од нив бериче :)

Дали Библијата пропагира срања, атеисти, не мора да си ја лупате главата. Пошто никој у околина не прави такви работи, инспириран од наводните лоши нешта кои ги пропагира Библијата.Тоа е факт. Како што е факт тоа дека секој ден Муслиманите прават срања инспирирани во своите глави од Куранот.
:pos:

После 200 год. исламските земји ќе бидат светска сила и ќе почнат да манипулираат христијани со тие срања пропагирани од библијата, после некој спротивен на тебе ќе пишува баш ваков пост како твојот, само спротивен, тогаш што правиме???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom