Македонците ВТОРИ во СВЕТОТ по гледање ТВ!

• Креатор на темата Креатор на темата GTFO
  • Време на започнување Време на започнување
И пак втори а? Пу да ти ебам животот!!

Крајно време е да се кренеме на повисоко ниво и да ги извадиме "the big guns".............да ја вратиме на етерот КАСАНДРА!!!!!!!!!

Затоа ја си висам на нет :)

Заради касандра и шехерзад.

Освен што ги гледаме сите вести немој никако да ги заборавиш сапуниците турски, индиски, шпански, венецуелски, хрватски, српски ... ги пополнуваат сите термини, а и со се репризи се таман не за 5 саати, него за 24.

Шо да правaт оние 30% невработени луѓе, ќе гледаат телевизија, битно се подобрува програмската шема во прилог им иде тоа.

Kamo da bea 30 % procenti nevraboteni :vozbud::vozbud:

Второ нема социјални активности НИКАКВИ.

Има бе социјална активност - си ја раскажуваат Шехерезад, Бандини па политичките новости, де Црн Бумбар - Бел Бумбар срања...
За некои ТВ - то е веќе образовна институција: има програми со религиозен, историски, социјален - општесвен карактер итн како што се вели гледал нешто на ТВ и сега си мисли дека научил нешто и се прави паметен...

Јас си гледам само Кујната на Жизел и the Green Green Grass а понекогаш и К -15 од понудата од нашите медиуми а Discovery Channel и Nation Geographic ми се најгледани од странските.

Ама сепак не сум пред ТВ 2+ часа.

Второ а? Од утре да не видим никој надвор, има да рушимо рекорд!

И пак втори а? Пу да ти ебам животот!!

Крајно време е да се кренеме на повисоко ниво и да ги извадиме "the big guns".............да ја вратиме на етерот КАСАНДРА!!!!!!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos:
Ја мислам дека ние тоа можеме...Да инсистираме да се донесе уште некоја Бандини,Ѓумуш и Лисјата паѓаат..ајмо македонци сложно до врвот.

да се пофалам дека и јас сум учествувал во креирање на податоциве.. зашто имам апаратче од нилсен што мери гледаност на телевизија :))))

да се пофалам дека и јас сум учествувал во креирање на податоциве.. зашто имам апаратче од нилсен што мери гледаност на телевизија :))))

И што не си гледал повеќе време телевизија??? Заради тебе сга второ место сме.
ПРЕДАВНИК......... :pos: :pos: :pos:

И што не си гледал повеќе време телевизија??? Заради тебе сга второ место сме.
ПРЕДАВНИК......... :pos: :pos: :pos:

:)))))))))))))
Ја дадов се од себе , телевизорот си урла и кога не го глеа никој ... така да.... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom