Maкедонци во Германија...

• Креатор на темата Креатор на темата trendafilruzev
  • Време на започнување Време на започнување
Келн е убав, бев пред некој месец а се надевам за некој месец да го посетам пак, можеме да удриме некоја uber alles собиранка :)
Пиши кога ќе идеш. Јас не сум во Келн ама не е ни далеку, за собиранка со наши луѓе секогаш сум отворен.

--- надополнето ---

Мене татко ми е во Германија поточно во Франкфурт...да завршам факултет уште една година ќе бегам и јас здравје само прашање имам колку е реално да се запишам таму на факултет, односно да продолжам можеби на мастер студии од областа на менаџмент, инаку сум одличен студен со висок просек, англиски знам, ама германски врска неам...овоа како надоврзување на прашањето на членот над мене...

Мастер нудат скоро сите универзитети на англиски јазик. Ти го препорачувам Универзитетот во Манхајм, не е далеку од Франкфурт и е многу ценет во областа на менаџментот.

Bodensee-Airport: Anfang Juli zwei neue Reiseziele
FRIEDRICHSHAFEN, 11.04.2011 13:38
Ab dem 2. Juli gibt es zwei neue Reiseziele vom Bodensee-Airport in Friedrichshafen: Pristina im Kosovo und Skopje in Mazedonien. Dazu erwartet sich der Flughafen 7.500 zusätzliche Fluggäste, so Pressesprecher Jürgen Ammann.
Bereits Ende März hatte die Flughafen-Leitung angekündigt, dass die Fluggesellschaft Germania im Auftrag eines großen deutschen Reiseveranstalters ab Ende März auch auf die Kanarischen Inseln oder in die Türkei fliegt.

http://tourismus-in-mazedonien.blogspot.com/2011/04/bodensee-airport-mazedoniens-hauptstadt.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom