Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е шо има таква нееднаквос во класот...ја ќе се замарам ќе се тупам и на крајот некој па без мака поубаа оценка од мене...и ПА ја за нешто крив...! МАКА МИ Е

Мака ми е од вообразени сељаци. со некој шмекерски стил на понашање, облечени во некое сако со сатенска кошула и шпиц чевла. кој кога џвака мастика му се гледаат крајниците, и кој вози кола позајмена од татко му, со отрештена турбо фолк музика и се пушта со некои излитени фори од времето на дедо му. Мака ми е со сеуште Господ пушта вакви луѓе на земјава :tapp: е од тоа ми е мака.

Мака ми е да одам сега во училиште ама тоа е.

Мака ми е што денес имам полагање а книга немам фатено.

мака ми е од школово!цела година рмбам ко коњ за да извадам 5ки на крај а еден мрсулко што учи со мене не разликува н кирилица и латиница и на крај има 5ки!ама неговите имаат фирма остај тоа нема шо тука....(И ПОСЛЕ ДА НЕМАЛО ТЕСТИРАЊЕ АААА?)
мака ми е и од гзолизачи и сељаци кои го има мнооооогу околу мене!
за една 5ка ако треба и кондурите ќе му ги излижат на наставникот!ебати образованието ебати.....

Ај може ке ви помине маката со видеово

Мојата мака кога ми е мака ич не ми е мака кога ми е мака ама многу ми е мака оти ич не ми е мака и затоа макам леб и сол и мака немам.

Мака ќе ми биде ако работиме у сабота, наместо овој петок.

Мака ми е од сељаци и нивно понашање, и трачеви аман бе луѓе гледајте си ја вашата работа..

Мака ми е шо никој не ме сака оти се вистината а кажувам и сум многу искрен и се у фаца кажуам за НИВНО добро и не сваќат немат мозок да го разберат тоа...

Мене ми е мака од тоа што сум премногу НАИВЕН, а некои особи знаат да го искористат тоа и те како..А најлошо е што незнам како да и се спротиставам на наивноста :$ .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom