Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти кажам право за ништо не ми е мака досега. Ако ти е мака за едно нешто, ќе ти биде мака и за нешто друго и така ќе се уништиш. Уживајте додека можате и не се жалејте, ни па да ви биде мака за нешто : )

Ми се повраќа ме стега желудник од неодлучноста моја, што ли ме кочи сега не знам и тоа е вистинска мистерија можеби напуштањето на сигурното познато нешто што го чувствувам како мое засолниште. Фокусот на моите мисли си играат пинг понг со мене....
Ги затворам очите каде сум јас?
На врвот од ридот стојам сам пустинска бура носи песок во моето лице и моите очи, врискам на цел глас од болка ама не мрдам од место, по моето лице и очните капаци кои што се затворени тече крв од песочните зрна кои како милион комарци го прободуваат моето лице ама не мрдам....
Својата големина ја прикажувам со тоа што сум просечен можеби при вакви моменти....
Не ми е добро во желудников и се друго пропратно е.......

Мака ми е што таа имаше проблеми а воопшто не знаеше дека моите беа 5 пати по сериозни...и мака ми е што искоцкав 20.000 денари за 2 вечери :toe:

Мака ми е што не ме приметува (или се прави дека не ме приметува):nesvest:

Мака ми е да држам диета додека гледам колачи кај и да се свртам :(

Многу работи има што ме мачат но највеќе тоа што сум идиот над идиотите на светот сиов. Сакав да кажам дека моите родители не се многу среќни заради мене, во школо 2 и 3 радост ми беа а нивните очи често со солзи гиполнеа.

Мака ми е да бидам потрчко..
Да бидам јас таа што ќе трча по сите.
Да се извинувам дури и кога не сум јас кривата..
преку глава од тоа да бидам во сенка на другите луѓе,
кога знам дека можам повеќе од сите нив..
неможам веќе..

мака ми е кога станувам во 15 часот и сум без обврски тогаш следи досада

Мака ми е што сум жива...многу ми е мака.

Мака ми е што врне цело време и не можам да излезам на раат...ебаго...

Мака ми е многу ми е мака
Зашто само зашто мене
Не сакам,неможам!
Неќам да носам кошули,ни ципели,ни пантолони ни ти сакам да се мрцварам по градов за ебани алишта иам ја попаметна работа од тоа.

Мака ми е што сум вакав каква што сум - камо да бев поинаква

Мака ми е што сум се обидела да се променам и не сум успеала

Мака ми е што сега не се ни трудам да се променам - за се се нервирам - на сите се издеравам - стојко ми е крив - кур ме боли за се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom