Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од глупите дечиња,без почит кон нечие дело,без почит за човекот за кого до пред два дена и тие плачеа,мака ми е од некултурата нивна,од то шо немет страм,и од то шо мислет дека се фраерчиња. Дебили бе,стоки,не знам кој збор да употребам за да ги опишит.
Делам исто мислење со Емка...
смачено ми е од овие деца.. неможат барем од почит(ако веќе не се воспитани од дома)да научат да молчат...
Мака ми е од личности што мислат се најлошо за мене, а јас не ни имам помислено(далеку од напраено) нешто на нив и пак и пак...
Понекогаш посакувам да заминам негде и да се оттргнам од се...
сакам само да живеам со личносите кои прават да имам насмевка на моето лице ...

Значи, преку глава ми е од намќоросани личности.
Мака ми е од нив, што нон-стоп ти се обраќаат само кога им требаш.
Мака ми е да ги трпам кога се наку*чени поради Х причина па тебе да ти се истураат.
Мака ми е да им изигравам кловн на сите.
Доста беше, Тхе енд.

Мака ми е од проклетиов интернет што се уби од паѓање!

Мака ми е што неписмените сељачишта проаѓаат со нивите и комбајните од татковците, а јас со книгата и ку*от во рака, од сесија во сесија...ебати животот и ебати корумпираното образование...смрт за педери! :icon_lol:

мака ми е од глупата и досадна битола во која нема ништо освен some crappy caffess! (како и да се пиши)
мака ми е од вчера вечер... :toe:

Мака ми е од луѓето што незнаат ништо да ценат.Не вреди да се однесуваш добро....Таквите најчесто се само искористувани од околината.Луѓето те бараат само кога им требаш,а потоа забораваат на услугата која си им ја направил или кога си помогнал.Епа смачено ми е од таквите....

..што не можам клоца да си бапнам!
Би си мавнала една мајке ми! Идиот сум, џубре! Крајот не можам да си го најдам! Мака ми е што ич мува не ме лази бре!
Мака ми е што си го лупнав апаратот додека се пентерев на стубот..
Мака ми е што не знам каде ги имам оставено наочарите...

Сега за сега само за тоа ми е мака:pipi:

:tapp:Мака ми е што денес е недела, и сите ке си шеткаат или како што е ред ке имаат семејни ручеци , а јас??????
Јас нема да бидам дома ете затоа мака ми е :tapp:

Tesko me e, maka me e ... i si placam. Maka mi e sto se osekam vaka depresivno, a nemam nekoja posebna pricina za toa. Se osekam kako da sum sama, kako da nema so koj da razgovaram,so koj da izlezam, a site bukvalno site drugarki i drugari mi se javuvija da izlezeme nekade, da se sretneme, da razmenime nekoj zbor. Se custvuvam tolku prazno kako da nemam nikoj blizok, kako da nema nikoj sto ke me soslusa, sto ke mi dade sovet kako da go prebrodam ovoj tezok period , sto ke me raspolozi.

мака ми е.... ме чекаат куп садови во кујна за миење...па од мака само просто ја затворив вратата да не ги гледам.... повеќе мака ќе ми беше шанк да туревме па да требаше цел ден да ги гледам.

Ако почнам да размислувам за работите за кои ми е тешко и заради кои чувствувам незадоволство, ќе треба да се преобразам во митолошко чудовиште... Затоа, решив да им завртам грб, нека ги, денес е убав ден, утре може ќе врне...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom