Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e sto postoi situacija koja me ubiva,sakam da ja resam ,i se da pomine vo najdobar red,a nemozam..nemokna sum...maka mi e sto vo posledno vreme lugeto okolu mene poveke se zamaraat so moite problemi otkolku jas samata i uste poveke gi vlosuvaat stvarite...najdete si zanimacija i obidete se da se zamarate so sopstvenite prolemi luge,aman!!!!
Maka mi e sto kako rezultat na site sranja se poveke i poveke se zatvoram vo sebe,a imam nenormalna potreba da se iskazam,da se iznaplacam ..da vristam bukvalno!..Se macam,,tonam se poveke i poveke a najloso od se e toa sto ne gledam niedna svetala tocka,nikakov izlez..ili mozebi nemozam da go vidam vo momentot...:(nervozna sum,napnata i maka mi e sto nervozata su ja isturam na luge koi najmalku go zasluzuvaat toa!
Maka mi e od se i od site..pa duri i od samata sebe!:(
Placam:(..mozebi zatoa sto konecno kazav nekade i na nekogo,samo del od ona sto go cuvstvuvam!:(

Мака ми е од луѓе кои не признаваат ништо,од моиве дома кои во последно време никогаш за ништо не се задоволни,што и да наравам ништо нечини или не е како што треба сработено,и само они знаат како треба,па што к*р тогаш јас тоа го правам ако сте вие сезнајковци
Мака ми е од преваранти и трчи лажи луѓе!
Мака ми е што годинава ништо не ми тргна од рака,што баксуз ме тера цела година,ќе заврши ли ова некогаш!
Мака ми е што сум овде во ова проклето време!
Мака ми е од кабловскава,да се запалите да Бог да!
Мака ми е од програмов што неможам да го почнам а камоли да го завршам на време,аман една недела како почнавме со вежби!
Абе мака ми е од се!:aaaaa:

Мака ми е од твоите постапки,мака ми е што и покрај се неможам да престанам да мислам на тебе,мака ми е од овие солзи,мака ми е од овие чувства,мака ми е што знам дека и ти се чувствуваш исто ама толку си глуппп...ЗОШТО мораш се да уништиш!!!!!!!!!

Да гледам како пријателства се распаѓаат без никој од тие "пријатели" да направи нешто окулу тоа.....тешко се наоѓаат вистински пријатели на денешницава.....

Мака ми е дека доаѓа зима, и за сите бездомници и џукели на ладното. За нив ми е највеќе мака.
Не ми е мака дека те сакам а не сум со тебе, и мене ме сакале а јас не сум била со нив.
Не ми е мака што другарка ме заебала, и јас сум заебувала.
Не ми е мака што кажувам работи што болат, и мене ми ги кажувале.
Не ми е мака за патетичните, себичните, љубоморните луѓе, ги жалам нив. Малце ми е мака за глупите луѓе, пошто не се они криви, такви се родени.
Не ми е мака зашто вчера бев пијана, мака ми е зашто толку бргу се отрезнив.
Не ми е мака за нас, мака ми е за нив.
Не ми е мака за ниедна лоша работа во животот, мака ми е кога нема да ја научам лекцијата.
Не ми е мака дека те изгубив, тебе треба да ти биде мака за тоа.
Не ми е мака за ова што ми се случува, пошто дрвото мора со корените да допре до пеколот за да може да ги извиши гранките високо до рајот.
Е да, мака ми е за сите вас што имате маки...:pipi:

Maka mi e sto ne mozam da sum tamu kade sto sakam da bidam sega.
Znam deka e od "opravdani" pricini, no sepak mi e maka.
Tolku blisku, no tolku daleku.
Veruvam vo toa deka naskoro ke ja stignam dalecinata.

Мака ми е што лоши работи им се случуваат на добри луѓе...МАКА МИ Е!
Па не го заслужил ова...Колку добрини направил и вака му се возвраќа?Во ебана несреќа да загине?
МАКА МИ Е!
Ме гуши нешто,не можам веќе...НЕ МОЖАМ!

Почивај во мир,засекогаш ќе останеш во нашите срца...

Мака ми беше и мака ми е што слушнав дека Тоше вака загина.

Најдоброто што го имавме во Македонија,никогаш нема повторно да се роди ваков човек,дете бре 26 години имаше само.

НЕ ГО ЗАСЛУЖИ ОВА!!!

Ин мемориам ...штом го прочитам ова на екраните,солзи ми течат.

Засекогаш ке те сакаме Тоше!!!

Мака ми е...
Господе како можеше да го земеш НЕГО???
Во сите песни те ставаше...
Ти кажа: Боже не ми треба ништо друго, дур сум жив под ова небо,топла постела, и очи што ги знам...
А ти што му даде???

мака ми е од што е премногу ладно, а кога ќе пуштам клима ми станва за 10 минути претопло... Мака ми е од времево што е ретардирано!

мака ми е од тоа што немав памет у глаа и да си ги исеков вените кога беше најправилно!

Мака ми е што не сум таму кајшто најмногу сакам да бидам.До тебе.....Со тебе......Покрај тебе.......Ја мразам далечината........

Мака ми е како и на многу други што БАШ ТОШЕ и БАШ СЕГА (а не по 100 години) почина.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Мака ми е за Тоше, не многу, не најмногу ... ПРЕМНОГУ!!! Никогаш не ми било вака, ни слично!

Мака ми е што бев глупача и не отидов на последниот концерт.
Мака ми е што мораше да се случи ова.
Мака ми е што отиде премногу млад.
Мака ми е што се уште не можам да сфатам, зoшто баш он?
Мака ми е што нема веќе да го чујам неговиот ангелски глас и неговата искрена и чиста насмевка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom