K
**KukLi4ka**
Гостин
maka mi e sto postoi situacija koja me ubiva,sakam da ja resam ,i se da pomine vo najdobar red,a nemozam..nemokna sum...maka mi e sto vo posledno vreme lugeto okolu mene poveke se zamaraat so moite problemi otkolku jas samata i uste poveke gi vlosuvaat stvarite...najdete si zanimacija i obidete se da se zamarate so sopstvenite prolemi luge,aman!!!!
Maka mi e sto kako rezultat na site sranja se poveke i poveke se zatvoram vo sebe,a imam nenormalna potreba da se iskazam,da se iznaplacam ..da vristam bukvalno!..Se macam,,tonam se poveke i poveke a najloso od se e toa sto ne gledam niedna svetala tocka,nikakov izlez..ili mozebi nemozam da go vidam vo momentot...
nervozna sum,napnata i maka mi e sto nervozata su ja isturam na luge koi najmalku go zasluzuvaat toa!
Maka mi e od se i od site..pa duri i od samata sebe!
Placam
..mozebi zatoa sto konecno kazav nekade i na nekogo,samo del od ona sto go cuvstvuvam!
Maka mi e sto kako rezultat na site sranja se poveke i poveke se zatvoram vo sebe,a imam nenormalna potreba da se iskazam,da se iznaplacam ..da vristam bukvalno!..Se macam,,tonam se poveke i poveke a najloso od se e toa sto ne gledam niedna svetala tocka,nikakov izlez..ili mozebi nemozam da go vidam vo momentot...

Maka mi e od se i od site..pa duri i od samata sebe!

Placam