Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од несреќа,навистина ми е смачено од непријатни случки и лоши вести кои комплетно ме уништија од самиот почеток на летото- колку и човек да се обидува да го надмине сето тоа, повторно има нешто кое неможе да се избегне или заборави и мака ми е од тоа што неможам никако да соберам храброст и смирено да објаснам што чувствувам- ми треба мир! И малку среќа.... :(

Мака ми е од емоционални уцени, мака ми е од кукавици, а највеќе од тоа што и јас сум една од нив, мака ми е што повеќе се борам за другите, него за мене. Мака ми е што особата што највеќе ја сакам не може да ме разбере, колку и да и објаснувам и мака ми е што не може да сфати дека Господин Совршен и Госпоѓица Хаос едноставно не си одговараат.

Мака ми е што те гледам а не можам да ти прозборам;Мака ми е што се смееш пред мене,а не можам да се насмеам со тебе;Мака ми е што не можам да ги поправам работите;Мака ми е што сеуште мислам на тебе;Мака ми е што повторно почнав да се замарам со ситуацијава!!!!

Мака ми е од несреќа,навистина ми е смачено од непријатни случки и лоши вести кои комплетно ме уништија од самиот почеток на летото- колку и човек да се обидува да го надмине сето тоа, повторно има нешто кое неможе да се избегне или заборави и мака ми е од тоа што неможам никако да соберам храброст и смирено да објаснам што чувствувам- ми треба мир! И малку среќа.... :(
me tooooo:( :( :( :( :( :( :(

Мака ми е и од нешто друго ... мака ми е од себе` што сум никаква. Мака ми е што трчам по сечиј газ, што се потресувам за секого, што од мене ќе земам да дадам на друг ... мака ми е што неможам да се сменам, за сето тоа да престане постојано да ме шамара.
Мака ми е што сум толку наивна и излегувам во пресрет на секое суштество на светов ... се оставам последна секогаш за да задоволам било кој друг, кој не секогаш ми е некој кој ми значи. И за што сето тоа? За да не очекуваш ништо, а да добиеш се` што не очекуваш. :toe:
Мака ми е шо се пронајдов во делот напишан од Дивајн,мака ми е од шо премногу верувам на луѓето,мака ми е од мене!

Мене ми е мака зашто после СЕ што е супер и најубаво следува нешто грозно...жити балансот...

Maka mi e sto Gospod mi zema nekoj sto mnogu go sakav,maka mi e sto site ololu mene se tazni so godini.Maka mi e sto ima negativci okolu mene sto mi ja crpat cela energija,maka mi e sto nemam pari da osnovni potrebi,maka mi e sto decko mi me ostavi sama vecerva i sto gledam kako vrskata poleka mi umira.Maka mi e sto ne sum posilna i maka mi e sto ne znam uste kolku ke me ubiva Gospod dodeka ne me dokrajci???

Мака ми е од искомплексирани луѓе што замараат среќни луѓе и си ги лечат комплексите на други!!

maka mi e sto ne mozam da te prebolam... sto mi e strav od pomislata deka nema da mozam nikogas da te zaboravam, maka mi e sto ne znam dali se kaes sto napravi vaka, sto me unisti a i sebe se unisti... maka mi e sto sum prenaivna sto na sekoja budala mu veruvam, sto sekogas na sekogo ke mu pomognam a mene koga mi treba nikoj ne e tuka... maka mi e sto

Смачено ми е да глумам колку сум среќна радосна и секогаш насмеана!!!

Мака ми е што љубовта ми е возвратена но едно нешто не дозволува да бидеме заедно!!!

Мака ми е што една особа никогаш нема да ја натерам да разбери дека во животот не ми требаат наредници, ами другари без ралика колку и да се трудам!!!

Мака ми е што не знам дали ќе паузирам една година за на факултет!!!

Мака ми е што цело лето си го е*ав заради горенаведените причини и тоа не можам да го сменам!!!

Мака ми е од рекламните кампања на повеќето компании.
Од првиот свет, вториот свет, третиот свет и сите ебани луѓе што живеат во нив.

И политиката на Шведска за увоз на свежа риба. Но веќе реков дека го мрзам првиот свет така да... .!.

Мака ми е што ми се лизга се низ прсти,мака ми е што 4 години сакав личност која живее во некој свој замилсен свет,мака ми е што мислам на другите повеќе отколку за себе,мака ми е што последниве два дена не зборувам со мајка ми а така сакам да ја гушнам......

Мака ми е што некому неможам на сила да му дадам ум! Мака ми е што некој глуми лудило до даска, што се фура во филм дека му е прекрасно и убаво, дека има прекрасна врска со некого блиску до себе а постојано да дреме на сајтови за „пронаоѓање сродни души“, да има по дома еден куп проблеми а да не станува од компјутер, да е пред бркање од работа а да тврди дека напредува...најпосле па баш ме заболе, ако сака да тоне и да се дави, мојата рака па воопшто не е потребно да ја подавам!

Мака ми е што мојата одлука не е почитувана,што некој постојано сака да биде дел од мојот живот,а јас веќе сум ставила точка на се`.
Мразам што сум чувствителна.
И мака ми е што заврши едно кратко доживување,прекрасно доживување на кое се најдов.
Мака ми е затоа што натрапникот проблем ме дочека со раширени раце.Остави ме на мир по ѓаволите!

Мака ми е што се ми фали...се што можам да има.
Мака ми е што некои луѓе ми се далеку...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom