Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто извор/повеќе за оваа вест,или што веќе е имаш? :)

Ова не е ни прв ни последен случај. Имам гледано милион слики каде издрогираните американски војници силуваат деца, се изживуваат врз нив и ги убиваат. Камо среќа да ми паднат оваквите во раце, има да им правам работи што човек не може ни да ги сонува.

http://www.dailymail.co.uk/news/art...raqi-killed-family-spared-death-sentence.html

Мака ми е од усранава земја,мака ми е!
Мака ми е што немам избор а сакам.
Мака ми е што во земјава сите се оперирани од основни чувства и емоции.
Мака ми е што никој ништо не превзема за тоа.
Мака ми е што народот е љубоморен и злонамерен,најаден од сиромаштија.
Мака ми е што кооперациски пијаници ја водат државава.
Мака ми е што нема ни избор за да ги смениш,другите се бетер.
Мака ми е од Рамковен.
Мака ми е што не сум безбеден во државава.
Мака ми е што утре ден може да ме ликвидираат на улица,никој нема ништо да превземе.
Мака ми е што може утреден детето да ми го киднапираат за органи,исто никој к*р нема да го боли.
Мака ми е што амнестираа терористи(ку*ви продадени),а истите солат памет за патриотизам.
Мака ми е што загинаа млади војници,наши роднини и никој не се ни сеќава повеќе на тоа.
Мака ми е што секој ден читам по некој случај на силување и педофилија.
Мака ми е што не ги кастрират.
Мака ми е што не јаваат сите,од домашни па до странски,а ние се правиме ко да не не боли.
Мака ми е што имам шупачка плата.
Мака ми е што бензинот е 80,а некои ретарди ми велат да возам точак.
Мака ми е што тие ретарди не сфаќаат дека некои работи не се завршуваат со возење на точак.
Мака ми е што има многу ретарди.
Мака ми е што тие ретарди го имаат мнозинското мислење,како треба да се движат работиве.
Мака ми е од турбофолк сељачишта.
Мака ми е од кич и невкус.
Мака ми е што го наметнуваат.
Мака ми е што не се цени интелектот,туку само криминалот.
Мака ми е што на 25 години ништо немам направено.
Мака ми е што се осеќам ко да сум во затвор.
Мака ми е што сонувам за кола од 4-5000 евра.
Мака ми е,што на никој не му е мака.

Само дел... да си поплачам...

535029_249754508474638_241774265_n.jpg

563419_10151972860875942_185599299_n.jpg

До кога треба да чекам да се самоуништиме? :place:

Мака ми е што чекаш а не го користиш потенцијалот и ти и сличните на тебе.

Посебно сега кога треба реално да се ангажирате против овие покачувања,против ништењето на народот,Грчките анархисти го направија тоа и успеа-не верувам сега полицаец да пука по деца или да тепаат безмилосно и на крај краеви си задржаа 13-та плата.

Ако некогаш сте биле потребни тоа е СЕГА!!!

А мене Мака ми е што моите ангажмани завршија и покрај успехот сепах беше подолг временски период но пак не беше доволно...време,никогаш немам време џабе цел труд делумно секако иако има доста добри резултати-ирелевантно.:(

Мака ми е што амнестираа терористи(ку*ви продадени),а истите солат памет за патриотизам.
Мака ми е што загинаа млади војници,наши роднини и никој не се ни сеќава повеќе на тоа.

Мене па повеќе ме БОЛИ отколку што ми е мака а болка од ваков тип ниеден аналгетик не лечи-освен ПРАВДА!!!

Не гради висока

кула од сништа за кога ќе се сруши штетата да биде помала.

Ова не е ни прв ни последен случај. Имам гледано милион слики каде издрогираните американски војници силуваат деца, се изживуваат врз нив и ги убиваат. Камо среќа да ми паднат оваквите во раце, има да им правам работи што човек не може ни да ги сонува.

Би?

Види вака тоа е реципроцитет-памтиш како кумановците ги колеа и им ја вадеа главата,ако правиш како нив не си подобра ни од едните ни од другите!

Мака ми е од усранава земја,мака ми е!
Мака ми е што немам избор а сакам.
Мака ми е што во земјава сите се оперирани од основни чувства и емоции.
Мака ми е што никој ништо не превзема за тоа.
Мака ми е што народот е љубоморен и злонамерен,најаден од сиромаштија.
Мака ми е што кооперациски пијаници ја водат државава.
Мака ми е што нема ни избор за да ги смениш,другите се бетер.
Мака ми е од Рамковен.
Мака ми е што не сум безбеден во државава.
Мака ми е што утре ден може да ме ликвидираат на улица,никој нема ништо да превземе.
Мака ми е што може утреден детето да ми го киднапираат за органи,исто никој к*р нема да го боли.
Мака ми е што не јаваат сите,од домашни па до странски,а ние се правиме ко да не не боли.
Мака ми е што имам шупачка плата.
Мака ми е што бензинот е 80,а некои ретарди ми велат да возам точак.
Мака ми е што тие ретарди не сфаќаат дека некои работи не се завршуваат со возење на точак.
Мака ми е што има многу ретарди.
Мака ми е што тие ретарди го имаат мнозинското мислење,како треба да се движат работиве.
Мака ми е од турбофолк сељачишта.
Мака ми е од кич и невкус.
Мака ми е што го наметнуваат.
Мака ми е што не се цени интелектот,туку само криминалот.
Мака ми е што се осеќам ко да сум во затвор.
Мака ми е што сонувам за кола од 4-5000 евра.
Мака ми е,што на никој не му е мака.

Чоек ми ја зема мислата.. x10000000 lajkovi

Мака ми е што не сум се родил во УСА и да се разбудам со полн џеб ,да ме боли К која партија е на власт и да се не се замарам со ништо друго освен каде да се забавувам вечерта.

мака ми е што живеам меѓу стока наречена народ,и што ми глумат лудило и нешто као демек се паметни а всашност идиотизам и ренесанса владее.мака ми е што незнаат да се заебаваат и релаксираат дури и на интернет,и им сметале големи букви,па латиница абе get a life.мака ми е што секаде се дволични а ми глумат искреност,и не гледам разлика меѓу виртуелново и реалното исто срање само друго паковање.за другите маки друг пат.

Да ми е мака не ми е мака,зошто од мака немам мака.Кога не ми е мака,да ми е мака,ке си пукнам од мака.

Мака ми е богами што го нема, а толку страшно ми треба што ептен ми е мака!!! :place:

Абе мака ми е со ми е мака.......а сношти ми беше мака да спијам ! ах пуста мака.

Дојде и седна на кревет и не се гледаме во очи, ми вака да сум дошол а јас веќе одлучив дека нема да одам. Заљ тоа ми е мака ама морам тоа да го направам.

Дај да излезиме ? - МАКА МИ Е..
Сакаш да дојдиш - МАКА МИ Е. .
Да гледаме филм - Мака ми е ... Уствари ''Мака ми е'' кај мене значи Се нервирам :)

Мака ми е бидејки цел месец не сум одспана како што треба. Секоја вечер легнување касно, а наутро во 6 на нога...Па неможам веке :( Ах да можам, 3 дена нема да станам од кревет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom