Мака ми е!

A

AnFem

Гостин
Нешто извор/повеќе за оваа вест,или што веќе е имаш? :)
Ова не е ни прв ни последен случај. Имам гледано милион слики каде издрогираните американски војници силуваат деца, се изживуваат врз нив и ги убиваат. Камо среќа да ми паднат оваквите во раце, има да им правам работи што човек не може ни да ги сонува.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1186595/U-S-soldier-raped-14-year-old-Iraqi-killed-family-spared-death-sentence.html

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Мака ми е од усранава земја,мака ми е!
Мака ми е што немам избор а сакам.
Мака ми е што во земјава сите се оперирани од основни чувства и емоции.
Мака ми е што никој ништо не превзема за тоа.
Мака ми е што народот е љубоморен и злонамерен,најаден од сиромаштија.
Мака ми е што кооперациски пијаници ја водат државава.
Мака ми е што нема ни избор за да ги смениш,другите се бетер.
Мака ми е од Рамковен.
Мака ми е што не сум безбеден во државава.
Мака ми е што утре ден може да ме ликвидираат на улица,никој нема ништо да превземе.
Мака ми е што може утреден детето да ми го киднапираат за органи,исто никој к*р нема да го боли.
Мака ми е што амнестираа терористи(ку*ви продадени),а истите солат памет за патриотизам.
Мака ми е што загинаа млади војници,наши роднини и никој не се ни сеќава повеќе на тоа.
Мака ми е што секој ден читам по некој случај на силување и педофилија.
Мака ми е што не ги кастрират.
Мака ми е што не јаваат сите,од домашни па до странски,а ние се правиме ко да не не боли.
Мака ми е што имам шупачка плата.
Мака ми е што бензинот е 80,а некои ретарди ми велат да возам точак.
Мака ми е што тие ретарди не сфаќаат дека некои работи не се завршуваат со возење на точак.
Мака ми е што има многу ретарди.
Мака ми е што тие ретарди го имаат мнозинското мислење,како треба да се движат работиве.
Мака ми е од турбофолк сељачишта.
Мака ми е од кич и невкус.
Мака ми е што го наметнуваат.
Мака ми е што не се цени интелектот,туку само криминалот.
Мака ми е што на 25 години ништо немам направено.
Мака ми е што се осеќам ко да сум во затвор.
Мака ми е што сонувам за кола од 4-5000 евра.
Мака ми е,што на никој не му е мака.

B

Black Guard

Гостин
Само дел... да си поплачам...

До кога треба да чекам да се самоуништиме? :place:
Мака ми е што чекаш а не го користиш потенцијалот и ти и сличните на тебе.

Посебно сега кога треба реално да се ангажирате против овие покачувања,против ништењето на народот,Грчките анархисти го направија тоа и успеа-не верувам сега полицаец да пука по деца или да тепаат безмилосно и на крај краеви си задржаа 13-та плата.

Ако некогаш сте биле потребни тоа е СЕГА!!!

А мене Мака ми е што моите ангажмани завршија и покрај успехот сепах беше подолг временски период но пак не беше доволно...време,никогаш немам време џабе цел труд делумно секако иако има доста добри резултати-ирелевантно.:(

Мака ми е што амнестираа терористи(ку*ви продадени),а истите солат памет за патриотизам.
Мака ми е што загинаа млади војници,наши роднини и никој не се ни сеќава повеќе на тоа.
Мене па повеќе ме БОЛИ отколку што ми е мака а болка од ваков тип ниеден аналгетик не лечи-освен ПРАВДА!!!

Не гради висока

кула од сништа за кога ќе се сруши штетата да биде помала.

Ова не е ни прв ни последен случај. Имам гледано милион слики каде издрогираните американски војници силуваат деца, се изживуваат врз нив и ги убиваат. Камо среќа да ми паднат оваквите во раце, има да им правам работи што човек не може ни да ги сонува.

Би?

Види вака тоа е реципроцитет-памтиш како кумановците ги колеа и им ја вадеа главата,ако правиш како нив не си подобра ни од едните ни од другите!

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Мака ми е од усранава земја,мака ми е!
Мака ми е што немам избор а сакам.
Мака ми е што во земјава сите се оперирани од основни чувства и емоции.
Мака ми е што никој ништо не превзема за тоа.
Мака ми е што народот е љубоморен и злонамерен,најаден од сиромаштија.
Мака ми е што кооперациски пијаници ја водат државава.
Мака ми е што нема ни избор за да ги смениш,другите се бетер.
Мака ми е од Рамковен.
Мака ми е што не сум безбеден во државава.
Мака ми е што утре ден може да ме ликвидираат на улица,никој нема ништо да превземе.
Мака ми е што може утреден детето да ми го киднапираат за органи,исто никој к*р нема да го боли.
Мака ми е што не јаваат сите,од домашни па до странски,а ние се правиме ко да не не боли.
Мака ми е што имам шупачка плата.
Мака ми е што бензинот е 80,а некои ретарди ми велат да возам точак.
Мака ми е што тие ретарди не сфаќаат дека некои работи не се завршуваат со возење на точак.
Мака ми е што има многу ретарди.
Мака ми е што тие ретарди го имаат мнозинското мислење,како треба да се движат работиве.
Мака ми е од турбофолк сељачишта.
Мака ми е од кич и невкус.
Мака ми е што го наметнуваат.
Мака ми е што не се цени интелектот,туку само криминалот.
Мака ми е што се осеќам ко да сум во затвор.
Мака ми е што сонувам за кола од 4-5000 евра.
Мака ми е,што на никој не му е мака.
Чоек ми ја зема мислата.. x10000000 lajkovi

N

Nicky Santoro

Гостин
Мака ми е што не сум се родил во УСА и да се разбудам со полн џеб ,да ме боли К која партија е на власт и да се не се замарам со ништо друго освен каде да се забавувам вечерта.

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
мака ми е што живеам меѓу стока наречена народ,и што ми глумат лудило и нешто као демек се паметни а всашност идиотизам и ренесанса владее.мака ми е што незнаат да се заебаваат и релаксираат дури и на интернет,и им сметале големи букви,па латиница абе get a life.мака ми е што секаде се дволични а ми глумат искреност,и не гледам разлика меѓу виртуелново и реалното исто срање само друго паковање.за другите маки друг пат.

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Да ми е мака не ми е мака,зошто од мака немам мака.Кога не ми е мака,да ми е мака,ке си пукнам од мака.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Мака ми е богами што го нема, а толку страшно ми треба што ептен ми е мака!!! :place:

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Абе мака ми е со ми е мака.......а сношти ми беше мака да спијам ! ах пуста мака.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дојде и седна на кревет и не се гледаме во очи, ми вака да сум дошол а јас веќе одлучив дека нема да одам. Заљ тоа ми е мака ама морам тоа да го направам.

Член од
13 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
2
Дај да излезиме ? - МАКА МИ Е..
Сакаш да дојдиш - МАКА МИ Е. .
Да гледаме филм - Мака ми е ... Уствари ''Мака ми е'' кај мене значи Се нервирам :)

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Никогаш поголема МАКА,како оваа....сегашнава МАКА:oops:

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Мака ми е бидејки цел месец не сум одспана како што треба. Секоја вечер легнување касно, а наутро во 6 на нога...Па неможам веке :( Ах да можам, 3 дена нема да станам од кревет

Kajgana Shop

На врв Bottom