Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
cekaj prijatel na Satori i jas i frliv oko :)
jas te kanam na prosetka vo priroda :)
Значи јас и ти ако му идеме на овој на гости ќе снема шеќер ондак (за мене 3-4 а може и тие се малце) :icon_lol:
Апсолутно нема потреба.Сама си сварив кафе и си се мотивирав.
Да не те трошам на шеќер, со 3 лажици го пијам. :rolleyes:

Хмм, ок де јас само предложив, слободно момци среќно со Сатори :)

Мака ми дојде сеа. Седнав да глеам фудбал у дневна и моите беа таму и почнаа како тоа јас само сум џаболебарел за ништо не сум бил заинтересиран итн. А нема врска си се занимавам професионално со спорт и студирам паралено(1 испит ми остана само од 1ва) стварно не ми е јасно што повеќе сакаат. Мака ми беше да па да си напишам. Значи мака ми е од предавањата на стариве.

Мака ми е што не и` купив ништо за роденден на „другарка“ ми.

Мака ми е од животов. Кога ли ќе почнат убавините во животот за коишто сите зборуваат? Има ли место за мене во светов...

Боже во каква депресија сум...

e prijatele i mene me fati denes, depresija koga si vikam ce mi dojde srekata, da mi trgne napred rabotata, tuku da si zemam edna vrejka da go isturam tamu besot moze ce pomine moze ce dojde podobar den koj znae...

И мене не ми е денот, Се молам за подобро утре, за прав пат, за искренот, добрина, љубов, почит, разбирање... Се молам да останам при здрав разум во овој апсурден свет...

Тастатурите немаат .com тастер бе. :(
И функцијата на control, alt и delete треба да е под еден единствен тастер. :(
И како може да нема еден единствен интерпункциски знак што би ја имал улогата на „?!“ :(
Маки.

мака ми е од луѓето шо си зимаат за право да ми кажуваат како да живеам и како да се однесувам !

мака ми е од луѓето шо си зимаат за право да ми кажуваат како да живеам и како да се однесувам !
Значи од мнооогу луѓе ти е мака :D

Мака ми е што овие неколку дена после убавото расположение владее досада.И што сите се прават созреани а тебе те прават несозреан.А огледалото?Е им пука секој пат кога ке се погледнат од преголема самодоверба.

Офтопик, ама прости Nymphadora што те земам на заб...

Секој пат кога некој ќе го напише ова, знај дека нешто сјебал од неспособност, немарност, неукост. Секогаш кога ќе посакаш и сам да го напишеш ова, знај дека си сјебал нешто од неспособност, немарност, неукост.

Мака ми е какви шанси имам пропуштено
454-fffuuu.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom