Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што наместо утре сабота ја да спијам ја уште сабајле у 7 треба у Скопје по алишта да одам..

Мака ми е од нетов, бавен е ко желка. Колку само нервираааааа.

Се немаат пари.. ќе се радував да ме мачеше љубов или некоја друга ситница

Мака ми е од нетов, бавен е ко желка. Колку само нервираааааа.

Стани од компјутер, решен проблем.

Мака ми е од... се! :\
Само музикава ми помага

Maka mi e oti prv pat nekoj mi dolzi pari i kovam plan da mu dadam rok vo sportivno ke go maskriram :nerv:

Мака ми е што утре треба да донесам многу важна одлука со која ќе изгубам нешто што не сакам да го изгубам...ама за да добиеш нешто мораш да изгубиш нешто, така? Јбг, живот.

Мака ми е што моментално WC-то е зафатено и неможам да се измочам :S

Аххх кутрата јас, на големи маки сум..... од нова година па наваму само за чај, супа и апчиња знам. Доста ми е од кашлање, шмркање и качување на темература, се чуствувам толку жално, јадно, бескорисно.. Абе цел ден се вртам така, како прдеж во гаќи, барем некој добар филм да изгледав или некоја книга да прочитав, а јас ништооо...
Мака ми е, неможам веќе вака, сакам :party1: , :music3: , :party3: , :sekss: ...... :je:
Неможам веќе вака. Мислев, мислев што треба да сторам и на крај смислив. Треба да се селам. Да, дефинитивно треба да селам таму кај што е топло. само да ме викне некој и ќе го решам проблемот ;)

Аххх кутрата јас, на големи маки сум..... од нова година па наваму само за чај, супа и апчиња знам. Доста ми е од кашлање, шмркање и качување на темература, се чуствувам толку жално, јадно, бескорисно.. Абе цел ден се вртам така, како прдеж во гаќи, барем некој добар филм да изгледав или некоја книга да прочитав, а јас ништооо...
Мака ми е, неможам веќе вака, сакам :party1: , :music3: , :party3: , :sekss: ...... :je:
Неможам веќе вака. Мислев, мислев што треба да сторам и на крај смислив. Треба да се селам. Да, дефинитивно треба да селам таму кај што е топло. само да ме викне некој и ќе го решам проблемот ;)
Девојче немој вакви маки да си кажваш вака јавно знаеш дека тука има волци:)

и мене мака ми е да ти кажам право од овој систем на конинуирани напади на настинки,чекам али риза да го гледам и бегам вечер да се нацртам на шанк па шо сака нека биди..ете така

Maка ми е од празни муабети , безвредни луѓе ...:tapp:

Мака ми е од агенда персони. Ad infinitum животот за жал е сведен на пропаст... Секој потег да биде осмислен. Секоја постапка мора да биде со "дежа ву" причинско последична врска...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom