Мак баскет плеј оф

• Креатор на темата Креатор на темата atanase
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема...МТВ бараше термин во 20.00 ама Струмица не дозволи оти сакале да играат во 19.00..

Така нешто беше што знам важно не се договорија околу терминот..не им одговара на МТВ..

Така нешто беше што знам важно не се договорија околу терминот..не им одговара на МТВ..

Minatiot natprevar vo Kavadarci zapocna so zadocnuvanje od 15 min zaradi toa sto ne bese zavrsen rakometniot natprevar pomegu makedonija i brazil.Pa mozat i ovoj pat da a dadat kosarkata pa posle ili da ja odlozat za 15 min odbojkata(nemi se veruva oti e megunaroden natprevar) ili pak da go propustat prviot set pa posle da se uklucat...Ali me zamisli komentatorot na NBA sto kaza deka vo 19 casot e natprevarot od makedonskoto finale...mozebi ke ja davat sepak finale e i moze da bide posledna utakmica za ovaa sezona

prenosot ke bide od 19 casot a nema da se odedash

Ќе има пренос а да а е**м ја таа полиција маме му ниво.

So vi rekov ja deka ke ima prenos...Abe sluste go Taso i nemate maka...xexex...se salam de

Ајде вечер дај боже да славиме плоштадот ќе го запалиме.

Ајде вечер дај боже да славиме плоштадот ќе го запалиме.

da ti kazam i da izgubime i da pobedime nema da mi bide krivo.Vo slucaj na pobeda ke slavime,vo slucaj na poraz ke slavime doma vo sreda i proslavata ke bide poorganizirana...No pred se treba da pobedime barem ednas od narednite tri utakmici

Абе секако дека ќе победиме на една од три нашите не се без раци и без нози да го ебам.Ај позз ја замина у штабот тами ќе а гледаме ќе има видео бин.И се надевам на победа.

Сепак ќе има пренос а, епа супер тогаш, ќе си ја гледаме утакмицата.

едит: Ако нема пренос гледајте го петтиот чин од лебедово езеро на собранискиот канал. :tv:

lele na so licese toa daaaaa.... hahaha... ja vikam deka sme sampioni vi ne veruite :D:D:D
a ce prodolze li prenosot ???? :tv:

aj neka se mnozat titulite :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::pos2::pos2::pos2: :baeh::baeh::baeh::olee::bravo::pos::pehar::pehar: :pehar:

P.S. We are the CHAMPIONS

АЈДЕ МОМЦИ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА ТИТУЛАТА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom