Мак баскет плеј оф

• Креатор на темата Креатор на темата atanase
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ama na nas ni kazaa deka ne smeeme da doagjame prethodnata vecer i nemavme moznost sami da organizirame a vie imate vreme da se organizirate i dojdete za vasata strumica........

ako se igra 5-ta resavacka utakmica kaj vas , ocekuvajte ne...........

Баш сакам да има па да видам колко сте силни само на нет .

i ja edvaj cekam pa da se vidi koj e cyber-navijac ...........

i da ve pustaat vas da dojdete vie nema pak da dojdete....zatoa sto nemozete da se soberete..

Sto zboruvas sega gluposti , bevme 3 pati kaj vas mislam i sekogas doagavme po 2 avtobusi , ili ne si bil na ovie utakmici ili sega da kazes nesto kolku da provociras samo.

sakas da kazes deka bevte 2 pati ne 3 pati i bev na tie utakmici..sakas da ti dokazam deka sum bil koga vi go zemavme znameto...ili ti moze ne si bil na taaa

Sto mesas sega babi i zabi , bev na site utakmici , da ni zemaa zname no ne pisuvase na nego ajduci malo bese pisuvase nesto drugo i bese zakaceno daleku od nas i uspeaa da go zemat , no toa ne bese muabetot tuku ti ne si realen vo celava situacija znaes deka koga doagavame kaj vas ne dojdovme pomalku od 2 avtobusi i bidejki celta ti bese samo da provociras i da kazuvas lagi a zbaese deka koga doagavme kaj vas sekogas bevme vo solidna brojka.Bidete realni malku i vie kako sto jas sum realen sprema site na ovoj forum. pozz

i ja sum realen ama ti koga kaza deka moze ne sum bil na utakmica pa za toa ti spomnav so znameto da dokazam deka sum bil..pozz a toa so znameto ne go svakaj kako provokacija bidejki ne go kazav za taka da ispadne

i ja sum realen ama ti koga kaza deka moze ne sum bil na utakmica pa za toa ti spomnav so znameto da dokazam deka sum bil..pozz a toa so znameto ne go svakaj kako provokacija bidejki ne go kazav za taka da ispadne

Zborot mi bese bidejki rece deka nemozeme da se zbereme i jas zatoa rekov deka mozebi ne si bil na ovie utakmici a znaese deka koga sme doagale kaj vas sekogas sme doagale vo solidna brojka ama ok nema veza. pozz:helou:

Терминот уште не го знаеме пошто на КФМ страната се е заебано па затоа прашувам некој од вас да не знае случајно да не ќе има пренос кога и во колку часот.

Терминот уште не го знаеме пошто на КФМ страната се е заебано па затоа прашувам некој од вас да не знае случајно да не ќе има пренос кога и во колку часот.
KK Mzt Fon Univirzititet-:-KK Strumica 19:00,Sala:Jane Sandanski,sudii neznam koj se :helou:

cekaj se pisavte samo ne pisavte dali se igra vtornik ili sreda poso sekade pisuva razlicno, a sudiite se biraat ko stalno preku zdrepka pred natprevarot

Јас мислам дека би требало да тепаме во Среда :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom