Сигурно се кријат со 2pac кај Елвис Присли у викендица !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaј е Џејмс Камерон да направи 3д, место зомбиња, педофили воскреснуваат? Уствари, зомбиња-педофили, дека имаат заедничко, се распаѓаат и двајцата.
Прерано? Fuck me.
Не сум запознаен за ова со хеликоптерот?^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???
Фејк,дечко.^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???
Друже, од никаков медиумски притисок не се ослободува. Сега сите се сомневаат во таа смрт, и евентуално ако е жив, човекот не смее од дома да излезе од тие медиуми. И што ако ги има тие пари? Све му е џабе. А и тој Мари, докторот(мислам така се викаше) е пред соочување со затворска казна. Не велам дека можеби твоево мислење не е точно, но не ми се вклопува некако во мојата замислена слика за случајот Мајкл Џексон.Јас искрено верувам дека смрта на Мајкл Џексон е трик направен само како човекот конечно да се ослободи од сета медиумска фрка што беше околу него, едноставно не можеше на раат да го живее животот џабе му се пари и се кога медиумите тотално го притиснаа највеќе со аферата за злоупотреба на малолетници. Така да мислам дека ова му беше добра исценирана „смрт“ за конечно да се ослободи од медиумите и не верувам дека човекот погоре е баш он зошто сигурно нема веднаш да се појави на телевизија со друг лик тоа е сигурно.
Видете го видеото со хеликоптерот и мртовечкото комбе и се ќе ви стане јасно посебно со комбето кога го изнесуваат.
^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???

^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???