Мајкл Џексон е жив?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно се кријат со 2pac кај Елвис Присли у викендица !

Не бидете Скептици бро
Американците Големи Гомца се
Инаку Клипов ми делува Некако Многу Фејк Баш Изрежирано во оној Американски Стил Она правото Али Тоа е Америка

Жив или не нема да дознаеме :toe: У секој случај се ова е језиво и мнооогу забегано...Зарем постојат толку болни умови на планетава О.о

:pop: :pop: Помогни им ! :( :( за жалење се мајке ми

Друже, од никаков медиумски притисок не се ослободува. Сега сите се сомневаат во таа смрт, и евентуално ако е жив, човекот не смее од дома да излезе од тие медиуми. И што ако ги има тие пари? Све му е џабе. А и тој Мари, докторот(мислам така се викаше) е пред соочување со затворска казна. Не велам дека можеби твоево мислење не е точно, но не ми се вклопува некако во мојата замислена слика за случајот Мајкл Џексон.

Секој има свое мислење...

Се ослободува значи него после ова и самиот знаел дека ќе постојат секакви шпекулации за неговата смрт како и за останатитеи и нормално ќе има група која нема да верува во ова така и ќе се заврши ова. Не би рекол дека од дома не смее да испадне го видовте и Радован Караџиќ си шетал со сосема нов лик/идентитет па обичен човек никогаш не би го дознал, можеби случајот со докторот е намерно така направен колку да се сврти вниманието таму така да ќе видиме што ќе испадне пресудата ама ако биде ослободителна ќе ми мириса на уште повеќе дека е наместено.

Жив или не нема да дознаеме :toe: У секој случај се ова е језиво и мнооогу забегано...Зарем постојат толку болни умови на планетава О.о

:pop: :pop: Помогни им ! :( :( за жалење се мајке ми

Се Согласувам!

До кога бе со ваквите глупости !!! Остајте го човекот нека почива во мир ..

ОСТАЈТЕ ГО НА МИР!!!
Нека му почиваат во мир неговите пластични остатоци....

Абе остајте го човекот нека си почива во мир...
Такви глупости излегуваат скоро за секој позната личност што ќе умре...

Мајкл Џексон е жив!

Да, токму така. Кралот на поп музиката е жив, ја пред некој ден со него пиев кафе и испушиф по еден цигар...:baeh:

da be ziv e ja vcera go vidoh ,dzogirase pokraj kejot :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom