Мајкл Џексон е жив?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Kaј е Џејмс Камерон да направи 3д, место зомбиња, педофили воскреснуваат? Уствари, зомбиња-педофили, дека имаат заедничко, се распаѓаат и двајцата.

Прерано? Fuck me.

Сакам да ти кажам а воедно и да те прашам нешто.
Дали знаеш, дали имаш видено дека главната вина која му се префрлаше на Мајкл за силување на некое си дете е исценирана за пари? Напумпана од медиуми?
Дали имаш слушнато дека главното дете, жртвата има признаено дека сето тоа е исценирано од страна на татко му единствено за ПАРИ?
По која основа си земаш за право да вреѓаш?

Арно рече Stre3T Danc@ секој има право да верува на она што сака.

Никогаш не сум бил некој голем обожавател на Мајкл, али за почит, сум имал према него. Би сакал да се деси нешто такво, дека е жив и дека повторно ке се врати, но за тоа шансите се мали. Ако има нешто такво ке избие голем скандал, а такво нешто посакувам.

Него коа сме кај клипчево, има некој сличности меѓу овие двајца. После неговата смрт имаше разни изјави и клипови дека е жив и како излага од едно комбе, демек здрав и све е лага. Све е можно.:smir:

^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???

^ Еве го клипчето . Изгледајте го цело вие што го немате гледано. И одговорете на прашањето таму кај што се гледа човекот како излева од посмртно комбе. За кој кур излева ЖИВ човек од комбе за пренесување на мртви лица???
Не сум запознаен за ова со хеликоптерот?
Подетално?

Епа ете на клипчето го има случајот , после ова со комбето. Додека го пренесуваат мртвото тело на Џексон од болницата до .. не знам каде. Снимано е со новинарски хеликоптер и очигледно е , телото што лежи бавно се помера со нозете.

Јас искрено верувам дека смрта на Мајкл Џексон е трик направен само како човекот конечно да се ослободи од сета медиумска фрка што беше околу него, едноставно не можеше на раат да го живее животот џабе му се пари и се кога медиумите тотално го притиснаа највеќе со аферата за злоупотреба на малолетници. Така да мислам дека ова му беше добра исценирана „смрт“ за конечно да се ослободи од медиумите и не верувам дека човекот погоре е баш он зошто сигурно нема веднаш да се појави на телевизија со друг лик тоа е сигурно.

Видете го видеото со хеликоптерот и мртовечкото комбе и се ќе ви стане јасно посебно со комбето кога го изнесуваат.

Фејк,дечко.

Мхм , фејк е комбето , така пишува во клипот ама ваљда грешно си разбрал. Комбето во кое наводно го ставаат мртвотто тело со Џексон не е исто со комбето од кое испаѓа човекот.
Значи едното оди на гробишта да речеме, а тхе труе мајкл излева од мртовечко комбе.
Поставив ја погоре прашање. За што некој би се возел во МРТОВЕЧКО комбе?

Јас искрено верувам дека смрта на Мајкл Џексон е трик направен само како човекот конечно да се ослободи од сета медиумска фрка што беше околу него, едноставно не можеше на раат да го живее животот џабе му се пари и се кога медиумите тотално го притиснаа највеќе со аферата за злоупотреба на малолетници. Така да мислам дека ова му беше добра исценирана „смрт“ за конечно да се ослободи од медиумите и не верувам дека човекот погоре е баш он зошто сигурно нема веднаш да се појави на телевизија со друг лик тоа е сигурно.

Видете го видеото со хеликоптерот и мртовечкото комбе и се ќе ви стане јасно посебно со комбето кога го изнесуваат.
Друже, од никаков медиумски притисок не се ослободува. Сега сите се сомневаат во таа смрт, и евентуално ако е жив, човекот не смее од дома да излезе од тие медиуми. И што ако ги има тие пари? Све му е џабе. А и тој Мари, докторот(мислам така се викаше) е пред соочување со затворска казна. Не велам дека можеби твоево мислење не е точно, но не ми се вклопува некако во мојата замислена слика за случајот Мајкл Џексон.

Секој има свое мислење...

:pop::pop:Не знам што да мислам..Можда е некој трик на фановите,од кај да знам.Збунува сево ова..Така и за Тоше зборуваа,ама ништо не испадна...:pipi:

дојде време наши да учествуваат во tribute цедето, човеков жив го направија...значи каква баксуз нација сме :) :) :) :)

иначе коа го видов типот на видеото ми се слоши...гнасен е!

Гледај го ова и читај надолу
Го ставам само линкот за да го отворите од на youtube, има превод на англиски на " See more"

Oбично не сум по вакви заговори, али од Мајкл се би очекувал.

Фановите самите си бараат да веруваат дека е жив, истото е за Елвис Присли, за Тоше, истото е и за ова.
Но фактот е поинков.
Нека почива во мир

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom