Мајката на Едо Маајка изврши самоубиство

• Креатор на темата Креатор на темата blaster1
  • Време на започнување Време на започнување
Каква врка има темава со музика?

Каква врка има темава со музика?

Затоа што станува збор за мајка на музичар можеби?
Боже што ретардирани има на светов еј.

Тажно за Едо, нека почива во мир неговата мајка

Затоа што станува збор за мајка на музичар можеби?
Боже што ретардирани има на светов еј.

Тажно за Едо, нека почива во мир неговата мајка

Dobro, aj da otvorime tema za toa kako Britney se shishala, i zasho Marilyn Manson si vadel rebra?

Temava e seriozna, i se chuvstuvavam odvratno so moram da pisham vakvi stvari, ali nekad vrska nemate sho praite.
Temava neka ide u opshti muabeti.

I na kraj, neka pochiva vo mir, sochustvo do Edo.

Dobro, aj da otvorime tema za toa kako Britney se shishala, i zasho Marilyn Manson si vadel rebra?

Temava e seriozna, i se chuvstuvavam odvratno so moram da pisham vakvi stvari, ali nekad vrska nemate sho praite.

Имаше вест за Бритни дека се праела нуларица у главата, и мислам дека имаше тема за Менсон. Само проблемот е што не гледате ништо од прва страна подалеку

Сочуство до Едо али од кога раперите станаа музичари? :pos:
2pac da umreshe sega, nemashe tema da otvorat, ama za majkamu na Edo otvaraat tema u Muzika.

Имаше вест за Бритни дека се праела нуларица у главата, и мислам дека имаше тема за Менсон. Само проблемот е што не гледате ништо од прва страна подалеку

Odlicno, kjelavicata na Britni go dobila svoeto "prestizhno" mesto vo podforumov Muzika.
Znaesh, nekoj temi ne ni zasluzuvaat da poglednesh podaleku od prva strana.

Насловот на темата сам за себе говори. Ако не ти се допаѓа слободно заобиколи ја :smir:

Сочуство до Едо али од кога раперите станаа музичари? :pos:

Некаде од 1970-тите

Каков удар ќе биде тоа за најдобриот рапер на балканот.
Големо сочуство до ЕДО нека почива во мир неговата мајка
Треба да сми и благодарни што на свет го донела најдобриот рапер на балканот

Сочуство за Едо,нека почива во мир...сварно жално.

pa ako ne bila bas taman majkata na Edo si se kurtulila od makite....dobro resenie?...:toe::toe:

Поздрав,јаран...
:toe:
Волим те ба...знаш да те волим...:back:
дио си од мене...исти смо у.п.м.
На прошли концерт ме је једна глупа треба питала јесмо ли можда некакав род... :jaj:Ја је само `нако погледах,насмијах се и питах је шта ће пити...

Поима немам зашто се све ово овако дјешава...
ако ти је некаква утјеха,за мало да сам и ја ост`о без кеве током прошле недеље.
Ал факат... за три од карте... обмануо сам хајвана.
Сад за сад.
http://uk.youtube.com/watch?v=UdTUKoFrARk

http://uk.youtube.com/watch?v=N4vR_CSzdDQ&feature=related

:salut::salut::salut:

Огромно сочувство... нека почива во мир ... и само знам дека од сега натаму текстовите ќе му бидат многу потажни и се надевам ќе успее да продолжи со животот ... еден од најдобрите рапери на балканов :pop:

Нека почива во мир
Леле загретоа... Кутриот Едо Маајка :toe:
А сега Едо Маајка сигурно ке направаи убава рап песна за мајка му

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom