Мајк Тајсон VS Брус Ли!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Bruce Lee e glumec ( barem poveketo tehniki i sila gi crpime od filmovite negovigi ) a Tyson e borec u prava smisla na zborot...
Neznam stvarno...diskutabilno

и мајк тајсон е глумец хенговер ако го имаш гледано

Во некој од трите дела во овој филм е прикажана борба на врвен каратист (односно учителот на Брус Ли) и светскиот шампион во бокс.
На крајот каратистот победува...така да јас гласам за Брус Ли.

Сите знеаме дека Брус Ли е глумец и незнеа карате туку само глуми дека знеа. А Тајсон не го бива за ништо ако беше толку јак како го уапсија?! Аааааа? Плус и незнеа да се тепа со нозе.
Ни двајцата не ги бива...

Фала богу една издржана анализа. Ми се смучи од тролањава. Само би се надоврзал: Мајк Тајсон знае да биде емотивец и тоа може да го скине. Он има заплакано као мало дете неколку пути пред важни мечеви. У моменти на таква емотивна индиспонираност, Брус Ли со едно муњевито маегери или уширо-маваши може да го совлада на Мајк Тајсон. И една мала корекција: животињата шо има фатално настрадано од Тајсон технички не била бик, него блатски биол. Блатските биоли имаат максимална резистентност (трпат ќутек од оловни цевки и истовремено жвакаат детелина без око да им трепне). Ова само ја дообјаснува магнитудата на физичкиот импакт на Мајк Тајсон.

Врло тачно! Мене рецимо многу ме нервираат овија "Мајк е тешка категорија, Брус лесна, неможе да се споредува!" исти ми се ко оние у љубав и секс жените на тешки и лесни шо ги делат! Ако прибрана девојка ми го земе од прва, она е лесна или ја сум мноу јак?! Нема везе батка тоа, релативно е. Сакам да кажам, тешка категорија за Брус Ли е боза.

Леле бре Гатхејтасол!
Како бе Брусли у ЧДА? Брусли не е заебанција!
Ти знаеш ли каков сериозен шамар имам изедено зашто неовластено ги распостилав постерите од Брусли?
Погледнете си го „У змајевом гнезду“ сите вие што сте гласале за Тајсон и дојдете овде да се покаете.

пс: ах, деца, деца! Нончаки или нунчаки се викаат! Не НИНЏАКИ!!

Значи сфи знаемо дека само Брус Ли га тепаја Чак Нориза,
осфен у виц дека Саша Матиќ га тепаја Нориза затој што му га украја сат на руци што касни, а предност му е тој дека Саша не глеа куде удара
Е ск, Брус Ли е најјак ( има овакф графит у Куманоо ) затој што никој до ск не га е тепаја, нема ни да га тепа
Брус не е само глумац, он според мене е најјако људско стфорење што се е некад родило и тепало у сфет. Затој што дечко е кунгфу манга и има најсовршену дефиницију, брзину, материал скилс и заебани шаолински вештине
А кој Мајк, он е дрогер и алкос кој за годину дна у Лас Вегас си га потрошија цело заработено богатсфо на пиење, курве и бело.
Оди да га тепаш Брус Лита бе дивљо скапан
Вештина и техника vs сила и насиље, увек победуе овој прво

За Брус Ли не знам, ама знам дека овие клошарите Кличко ќе го јадеа дебело ако беа у исто време со Мајк

Нема грешка

А инаку ова "клошарите" за Кличко никако не пасува ама никако.

Сакаш да кажеш дека и двајцата Кличко се подобри боксери од Мајк???

Сакаш да кажеш дека и двајцата Кличко се подобри боксери од Мајк???

:facepalm: значи колку си паметен.. сака да каже дека не се до толку салби за да се наречат клошари никде не кажа дека се подобри од мајк

А тоа Нема грешка што му значи? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom